ZKSwap ZKS

Rank #177 Websajt Dokumetacija GIT

ZKSwap Cena (ZKS) 0.00%

$0.00000000

Šta je ZKSvap (ZKS)? ZKSvap je Laier-2 decentralizovana centrala koja prihvata AMM model i zk-Rollup tehnologiju. Izgrađen je na Ethereum-u i ima za cilj da trgovcima pruži malu kašnjenje i bez iskustva sa naplatom benzina. ZKS je uslužni i upravljački token koji se koristi u ZKSvap-u. Možete isprobati aplikaciju na zks.app. Kako funkcioniše ZKSvap? Kroz […]

ZKS/USD Cena Uživo

ZKSwap Kurs

(ZKS) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je ZKSvap (ZKS)?

ZKSvap je Laier-2 decentralizovana centrala koja prihvata AMM model i zk-Rollup tehnologiju. Izgrađen je na Ethereum-u i ima za cilj da trgovcima pruži malu kašnjenje i bez iskustva sa naplatom benzina.

ZKS je uslužni i upravljački token koji se koristi u ZKSvap-u.

Možete isprobati aplikaciju na zks.app.

Kako funkcioniše ZKSvap?

Kroz zk-Rollups tehnologiju, svi ERC20 tokeni se prenose na sloj-2, a konzistentno stanje sloja-1 i sloja-2 garantuje se na osnovu kontinuirano generisanih dokaza o nultom znanju. Ovo rešenje omogućava svim razmenama da se izvrše na sloju-2, postižući zamenu u realnom vremenu sa nultim naknadama za gas, neograničenu skalabilnost, uklanjanje ograničenja sa Ethereum-ovog TPS-a i blokiranje vremena potvrde.

Kako kupiti ZKSwap (ZKS)?

ZKSwap (ZKS) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.