yearn.finance YFI

Rank #53 Websajt GIT

yearn.finance Cena (YFI) 9.14%

$6,020.84

Šta je Yearn.Finance (YFI)? Yearn.finance je usluga agregatora za investitore u decentralizovane finansije (DeFi), koristeći automatizaciju koja im omogućava da maksimiziraju profit od uzgoja prinosa. Cilj mu je pojednostaviti sve širi prostor DeFi za investitore koji nisu tehnički raspoloženi ili koji žele da komuniciraju manje posvećeno nego ozbiljni trgovci. Usluga, ranije poznata kao iEarn, pokrenuta […]

YFI/USD Cena Uživo

yearn.finance Kurs

(YFI) Kurs
24 Sata9.14%
7 Dana-5.96%
30 Dana-12.17%
60 Dana-13.67%
90 Dana-33.28%

Šta je Yearn.Finance (YFI)?

Yearn.finance je usluga agregatora za investitore u decentralizovane finansije (DeFi), koristeći automatizaciju koja im omogućava da maksimiziraju profit od uzgoja prinosa.

Cilj mu je pojednostaviti sve širi prostor DeFi za investitore koji nisu tehnički raspoloženi ili koji žele da komuniciraju manje posvećeno nego ozbiljni trgovci.

Usluga, ranije poznata kao iEarn, pokrenuta u februaru 2020. godine, zabeležila je ogroman rast poslednjih meseci kada su se pojavili novi proizvodi i programeri su objavili interni token IFI.

Ko su osnivači Yearn.Finance-a?

Yearn.finance je zamisao Andrea Cronjea. Nakon napuštanja projekta iEarn u februaru 2020. godine, Cronje se vratio da nadgleda ponovno rođenje, sa novim alatima koji su se pojavili i IFI je počeo sa radom u julu.

Od tada se njegovo bogatstvo preokrenulo, a imovina ispod ukupne vrednosti zaključana na kraju septembra 2020. iznosila je nešto više od milijardu dolara.

Cronje ima dugu karijeru u kriptovalutama i posebno je postao sinonim za DeFi. Takođe ima pozicije u pametnom ugovornom ekosistemu Fantom i CriptoBriefing, resursu posvećenom početnoj ponudi kovanica (ICO) i kripto medijima.

Šta čini Yearn.Finance jedinstvenim?

Yearn.finance je nastojao da pojednostavi ulaganja u DeFi i aktivnosti poput uzgoja prinosa za širi sektor investitora.

Platforma koristi različite alate po meri da bi djelovala kao agregator za DeFi protokole kao što su Curve, Compound i Aave, donoseći onima koji ulažu kriptovalute najveći mogući prinos.

Nove funkcije se nastavljaju uvoditi, čiji je cilj, između ostalog, da pomognu u očuvanju dugoročne vrednosti platforme.

Yearn.finance ostvaruje profit naplaćujući naknade za povlačenje, trenutno 0,5% na kraju septembra 2020, kao i 5% naknada za subvencionisanje gasa. Zbog svog modela upravljanja, oni se tehnički mogu promeniti konsenzusom u bilo kom trenutku.

Ciljano tržište za Yearn.finance su investitori koji nemaju vremena da proučavaju sve složeniji DeFi fenomen od nule ili koji žele da optimizuju svoj povraćaj.

Kako kupiti yearn.finance (YFI)?

yearn.finance (YFI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

yearn.finance Vesti