Wootrade WOO

Rank #147 Websajt Dokumetacija

Wootrade Cena (WOO) 2.96%

$0.3105

Šta je Wootrade (VOO)? Wootrade je trgovačka infrastruktura sloja jedan sa kompletnom dubokom likvidnošću, GUI-jem za frontend trgovanje i sposobnošću da se integriše u bilo koju berzu, trgovinski pult, novčanik, dApp ili drugu platformu povezanu sa trgovanjem. Wootradeje u mogućnosti da iskoristi rabate od velikih institucionalnih trgovaca i proizvođača koji daju tržište, pružajući trgovcima na […]

WOO/USD Cena Uživo

Wootrade Kurs

(WOO) Kurs
24 Sata2.96%
7 Dana9.21%
30 Dana-28.71%
60 Dana-23.79%
90 Dana-17.20%

Šta je Wootrade (VOO)?

Wootrade je trgovačka infrastruktura sloja jedan sa kompletnom dubokom likvidnošću, GUI-jem za frontend trgovanje i sposobnošću da se integriše u bilo koju berzu, trgovinski pult, novčanik, dApp ili drugu platformu povezanu sa trgovanjem. Wootradeje u mogućnosti da iskoristi rabate od velikih institucionalnih trgovaca i proizvođača koji daju tržište, pružajući trgovcima na malo i B2B klijentima dubinsko trgovanje bez ikakvih naknada.

VOO je izvorni token koji se koristi za:

  • VOO se može založiti za pristup premium funkcijama i trgovanju bez ikakvih naknada
  • Koristi se kao zalog na Vootrade za trgovanje spot / fjučersima.
  • Prikupili su me B2B klijenti da se prijavljuju za status čvorova.
  • Koristi se u okviru upravljanja za prikupljanje glasačkih bodova

Koliko novčića VOO ima u opticaju?

Wootrade je lansirao svoju glavnu mrežu 30. oktobra 2020. godine sa 3 milijarde VOO tokena stvorenih u genezi. 20% je prodato na privatnoj prodaji uz odobravanje od šest meseci do dve godine. 20% je rezervisano za tim, s tim što se od njega traži od šest meseci do četiri godine. 5% je rezervisano za savetnike, koji imaju preko 4 godine. 50% ponude rezervisano je za nagrade za ekosisteme.

Ko su osnivači Wootrade-a?

Wootrade je inkubirao Kronos Research, vodeća kompanija za kvantnu trgovinu odgovorna za obim trgovine između milijardu i dve milijarde dolara dnevno.

Suosnivači Jack Tan i Mark Pimentel pretvorili su dvostruki tim u 2018. u više od 60 zaposlenih u 3 grada. Jack je počeo da trguje akcijama sa 14 godina i radio je u BNP Paribas i Deutsche Bank više od jedne decenije nakon što je diplomirao na Univerzitetu Carnegie Mellon.

Mark je pionir decentralizovanih tehnologija, jer je početkom 2017. napisao prvu belu knjigu o decentralizovanim berzama derivata na kojoj su korisnici mogli slobodno da nabrajaju sve ugovore za trgovanje. Nakon završenih osnovnih i master studija iz oblasti računarskog inženjerstva na CMU, Mark je započeo karijeru u visokofrekventnoj jedinici za trgovanje frekvencijama Citadel Investment Group 2006. godine, koja je 2007. zaradila 892 miliona dolara, a 2008. 1,15 milijardi dolara. Sledeći Mark nastavio je da vodi razvoj elektronskog tržišta kompanije Knight Capital grupa, koja je sada deo Virtua, gde je Markov tim tokom tog vremena upravljao najvećim mračnim bazenom u Sjedinjenim Državama i Evropi.

Tehnički direktor Terence Vu ima više od 15 godina iskustva u razvoju trgovinskog sistema radeći u tehnološkim firmama. Terence je bio odgovoran za trgovanje HSBC vlasničkim derivatima i izgradnju infrastrukture sistema za izradu tržišta. Terence je diplomirao na HKUST-u, diplomiravši računarski inženjering.

Kako kupiti Wootrade (WOO)?

Wootrade (WOO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Wootrade Vesti