Wing WING

Rank #530 Websajt

Wing Cena (WING) -0.77%

$6.51

Šta je Wing (VING)? Wing je decentralizovana platforma zasnovana na kreditima dizajnirana za pozajmljivanje kripto-imovine i unakrsnu komunikaciju između projekata decentralizovanog finansiranja (DeFi). Cilj projekta je da usluge kriptozajmljivanja učine sveobuhvatnijim putem modula za procenu kredita koji uklanja potrebu za velikim kolateralima. Wing je decentralizovana autonomna organizacija (DAO) koja omogućava korisnicima da učestvuju u donošenju […]

WING/USD Cena Uživo

Wing Kurs

(WING) Kurs
24 Sata-0.77%
7 Dana6.85%
30 Dana-29.80%
60 Dana-26.09%
90 Dana-19.04%

Šta je Wing (VING)?

Wing je decentralizovana platforma zasnovana na kreditima dizajnirana za pozajmljivanje kripto-imovine i unakrsnu komunikaciju između projekata decentralizovanog finansiranja (DeFi). Cilj projekta je da usluge kriptozajmljivanja učine sveobuhvatnijim putem modula za procenu kredita koji uklanja potrebu za velikim kolateralima. Wing je decentralizovana autonomna organizacija (DAO) koja omogućava korisnicima da učestvuju u donošenju odluka, dizajniranju proizvoda i operacijama.

Wing koristi decentralizovano upravljanje zajedno sa mehanizmom kontrole rizika za poboljšanje odnosa između kreditora, zajmoprimaca i žiranata. To je dovelo do poboljšanja broja i pristupačnosti projekata DeFi koji koriste platformu. Jedan od ciljeva Wing DAO je da reši pitanje prekomerne kolaterale koja muči industriju DeFi.

Platforma omogućava stvaranje novih blockchain projekata i usredsređuje svoje napore na decentralizovanu i autonomnu zajednicu upravljanja. Kao odgovor na probleme sa kojima su suočeni drugi DeFi projekti, Wing DAO je izgradio DeFi protokol zasnovan na kreditnom sistemu koji radi na lancu Ontologi (ONT). Korisnici u potpunosti kontrolišu protokol i ne zahtevaju da treće strane potvrđuju transakcije.

Ko su osnivači Wing-a?

Wing je platforma zasnovana na kreditnim mrežama DeFi, koju je razvio i kojom upravlja tim Ontologi.

Šta čini Wing jedinstvenim?

Jedna jedinstvena karakteristika Wing-a je da omogućava korisnicima da postave DAO predlog ili postanu investitor na platformi čak i bez prethodnog znanja ili interakcije sa blok-lancem. Wing nudi programerima projekata priliku da dobiju crovdfunding kada predaju predloge. Investitori imaju priliku da doprinesu donošenju odluka i zauzvrat zarade deo buduće dobiti putem pametnih ugovora.

Wing je izgrađen na blockchain-u Ontologi zbog svoje sposobnosti da kreira kolateralne bazene u različitim blockchains-ima. Ontologija omogućava digitalizaciju novih i postojećih sredstava.

Blockchain takođe ima funkciju nazvanu OScore, koja je sistem bodovanja. OScore procenjuje istoriju pozajmljivanja / pozajmljivanja i informacije o digitalnoj imovini korisnika. Korisnici na platformi imaju potpunu kontrolu nad svojim računima i mogu sigurno pristupiti svom OScore-u kako bi osigurali privatnost podataka.

Pored toga, pošto se zajmoprimci moraju za kredite oslanjati na svoje OScore podatke, smanjuje se kolateral potreban za davanje zajmova na platformi. U inkluzivnom bazenu Wing-a, korisnici se stimulišu da drže dobar kreditni rezultat. Korisnici koji otplaćuju zajmove na vreme mogu uživati u sniženim kamatnim stopama na zajmove. Neke DeFi platforme slične Wing-u uključuju Unisvap i AAVE.

Kako kupiti Wing (WING)?

Wing (WING) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.