WhiteCoin XWC

Rank #215 Websajt Dokumetacija

WhiteCoin Cena (XWC) 0.44%

$0.03430

šta je whitecoin? Whitecoin je projekat decentralizacije u zajednici sa više od pet godina istorije. Projekat je pokrenut početkom 2014. Glavni članovi prvobitnog razvojnog tima su iz Holandije, Nemačke, Finske, Australije i drugih zemalja. Novo nadograđeni Whitecoin će usvojiti RPOS mehanizam za realizaciju funkcija kao što su upravljanje imovinom među lancima, prenos među lancima, razmena […]

XWC/USD Cena Uživo

WhiteCoin Kurs

(XWC) Kurs
24 Sata0.44%
7 Dana-23.22%
30 Dana-21.46%
60 Dana-43.39%
90 Dana-41.74%

šta je whitecoin?

Whitecoin je projekat decentralizacije u zajednici sa više od pet godina istorije. Projekat je pokrenut početkom 2014. Glavni članovi prvobitnog razvojnog tima su iz Holandije, Nemačke, Finske, Australije i drugih zemalja.

Novo nadograđeni Whitecoin će usvojiti RPOS mehanizam za realizaciju funkcija kao što su upravljanje imovinom među lancima, prenos među lancima, razmena i prenos vrednosti među lancima. Nadograđeni Whitecoin javni lanac pruža tri glavne funkcije: međusobno upravljanje imovinom, pametni ugovori, decentralizovane razmene i osnovna karakteristika: mehanizmi upravljanja zajednicom.

Nadograđeni Whitecoin je projekat koji se sastoji od više lanaca, a koji je navodno realizovao funkciju upravljanja višestrukim lancima imovine. Tim tvrdi da je to najveći javni lanac među mrežama na svetu. Cilj mu je pružiti reper i demonstraciju za rušenje barijera među različitim javnim lancima.

Kako kupiti WhiteCoin (XWC)?

WhiteCoin (XWC) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

WhiteCoin Vesti