WAX WAXP

Rank #165 Websajt Dokumetacija GIT

WAX Cena (WAXP) 1.81%

$0.06365

Šta je WAX (VAxP)? WAX (VAXP) je namenski izgrađen blockchain, objavljen 2017. godine, koji je dizajniran da transakcije e-trgovine učini bržim, jednostavnijim i sigurnijim za sve uključene strane. WAX blockchain koristi delegirani dokaz udela (DPoS) kao svoj mehanizam konsenzusa. Potpuno je kompatibilan sa EOS-om. Prilagođene funkcije i mehanizmi podsticaja koje je razvio WAX namenjeni su […]

WAXP/USD Cena Uživo

WAX Kurs

(WAXP) Kurs
24 Sata1.81%
7 Dana3.92%
30 Dana9.59%
60 Dana-14.58%
90 Dana6.38%

Šta je WAX (VAxP)?

WAX (VAXP) je namenski izgrađen blockchain, objavljen 2017. godine, koji je dizajniran da transakcije e-trgovine učini bržim, jednostavnijim i sigurnijim za sve uključene strane. WAX blockchain koristi delegirani dokaz udela (DPoS) kao svoj mehanizam konsenzusa. Potpuno je kompatibilan sa EOS-om.

Prilagođene funkcije i mehanizmi podsticaja koje je razvio WAX namenjeni su optimizaciji korisnosti blockchain-a posebno za upotrebu u e-trgovini, s ciljem podsticanja glasanja o predlozima.

Da bi to omogućio, WAX je stvorio paket alata zasnovanih na blokovima koji se mogu nadograditi na tržišta decentralizovanih aplikacija (DApp) i nezamenljive tokene.

Usluge kao što su WAX Cloud Vallet, SSO i OAUTH podržavaju operacije e-trgovine, pri čemu je potonja RNG usluga i portal za programere. VAKS-ova blockchain arhitektura podržava blok-vreme od 500 milisekundi i transakcije bez naknade za kupce. Takođe koristi nagrade za glasanje da podstakne učešće u izboru proizvođača blokova i predlozima za poboljšanje.

Ko su osnivači WAX-a?

WAX su osnovali Villiam Kuiglei i Jonathan Iantis.

Villiam Kuiglei studirao je na Univerzitetu Južne Kalifornije, a zatim je radio u Disnei-u. Nakon što je napustio Disnei početkom 1990-ih, stekao je MBA na Harvardu i postao rizični kapitalista. Vremenom je postao generalni direktor Idealaba. Uz stvaranje WAX-a, on je i generalni direktor u Magnetic-u.

Jonathan Iantis radi kao glavni operativni direktor u kompaniji WAX i kao glavni operativni direktor u kompaniji OPSkins.

Šta čini WAX jedinstvenim?

WAX ima most VAKSP-to-Ethereum (ETH) koji omogućava vlasnicima VAKSP tokena da pretvore svoje tokene u VAKSE, koji je ERC20 uslužni token zasnovan na Ethereumu.

Korisnici voljni da učestvuju u WAX tokenomics-u moraju da spale svoje VAKSP tokene da bi VAKSE prošli kroz most Ethereum. Zatim će morati da stave VAKSE tokene na ugovor o distribuciji Ethereum-a.

VAKSG je ERC-20 upravljački token zasnovan na Ethereumu koji se distribuira VAKSE akterima. Distribucija se zasniva na utvrđenom rasporedu i proporcionalna je procentu baze WAX ekonomskih aktivnosti. Vlasnici tokena mogu kao rezultat upravljati raspodelom i raspodelom ekonomske vrednosti na platformi.

WAX Ekonomska aktivnost je pametni ugovor koji akumulira procenat generisanih WAX naknada i može se pretvoriti u ETH za distribuciju WAX akterima. Takođe se može dati vlasnicima WAX tokena koji odluče da spale tokene koje već imaju.

Kako kupiti WAX (WAXP)?

WAX (WAXP) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

WAX Vesti