Waves WAVES

Rank #51 Websajt Dokumetacija GIT

Waves Cena (WAVES) 2.56%

$1.17

Šta su Waves (WAVES)? Waves je višenamenska blockchain platforma koja podržava različite slučajeve upotrebe, uključujući decentralizovane aplikacije (DApps) i pametne ugovore. Pokrenut u junu 2016. godine, nakon jedne od najranijih inicijalnih ponuda kovanica u industriji kripto valuta (ICO), Waves je u početku krenuo da poboljša prve blokchain platforme povećanjem brzine, korisnosti i korisnosti. Platforma je […]

WAVES/USD Cena Uživo

Waves Kurs

(WAVES) Kurs
24 Sata2.56%
7 Dana20.17%
30 Dana21.24%
60 Dana-52.81%
90 Dana-54.75%

Šta su Waves (WAVES)?

Waves je višenamenska blockchain platforma koja podržava različite slučajeve upotrebe, uključujući decentralizovane aplikacije (DApps) i pametne ugovore.

Pokrenut u junu 2016. godine, nakon jedne od najranijih inicijalnih ponuda kovanica u industriji kripto valuta (ICO), Waves je u početku krenuo da poboljša prve blokchain platforme povećanjem brzine, korisnosti i korisnosti.

Platforma je pretrpela razne promene i dodala je nove spin-off funkcije nadograđujući svoj originalni dizajn.

Izvorni token Wavesa je Waves, neograničeni token snabdevanja koji se koristi za standardna plaćanja, kao što su blok nagrade.

Ko su osnivači Wavesa?

Waves je sinonim za svog osnivača, naučnika ukrajinskog porekla Aleksandra Ivanova (poznatog i kao Saša Ivanov).

Pre stvaranja talasa, Ivanov je već bio aktivan u prostoru kriptovaluta, puštajući sada ugašenu trenutnu razmenu Coinomat i veb lokaciju za indeksiranje Cooleindek. Takođe je stvorio ranu verziju stabilnog novca CoinoUSD, vezanog za američki dolar.

Ivanov je javno aktivan u svojoj promociji talasa, dajući česte intervjue na platformi i trendovima u široj industriji blokova.

Prema marketinškoj literaturi kompanije Waves, kompanija sada zapošljava preko 180 ljudi na lokacijama, uključujući Moskvu i Švajcarsku.

Šta čini Waves jedinstvenim?

Kao jedna od prvih ponuda na svom polju, Waves je krenuo u poboljšanje ranih blockchain platformi i proizvoda.

Od samog početka imao je za cilj da privuče potencijalne poslovne klijente koji žele da koriste blockchain za poboljšanje procesa ili stvaranje novih usluga.

Waves je podržao razvoj pametnih ugovora i DApp-a, osiguravajući da brzine i jednostavnost upotrebe nadmašuju konkurenciju u to vreme.

Od tada su se pojavili i drugi proizvodi, uključujući Graviti, mrežu višestrukih lanaca i proročišta i platformu Neutrino usredsređenu na decentralizovano finansiranje (DeFi). Waves DEKS je decentralizovana berza kripto valuta.

Godine 2020. Waves je objavio da će njegova platforma biti interoperabilna sa mrežom Ethereum izdavanjem WAVES tokena kao standardne imovine ERC-20.

Kako kupiti Waves (WAVES)?

Waves (WAVES) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.