Wanchain WAN

Rank #179 Websajt Dokumetacija GIT

Wanchain Cena (WAN) -2.03%

$0.1745

Šta je wanchain (wAN)? Wanchain je distribuirana knjiga koja omogućava transakcije među lancima i interoperabilnost više lanaca. Iako Wanchain olakšava transakcije između blockchains-a, to je takođe samostalni blockchain koji radi autonomno. Protokol deluje kao distribuirana knjiga koja obrađuje i održava evidenciju transakcija više mreža. Transakcije na Wanchain-u se ne dešavaju samo između različitih javnih blokova, […]

WAN/USD Cena Uživo

Wanchain Kurs

(WAN) Kurs
24 Sata-2.03%
7 Dana13.02%
30 Dana-25.85%
60 Dana-25.76%
90 Dana-41.16%

Šta je wanchain (wAN)?

Wanchain je distribuirana knjiga koja omogućava transakcije među lancima i interoperabilnost više lanaca. Iako Wanchain olakšava transakcije između blockchains-a, to je takođe samostalni blockchain koji radi autonomno. Protokol deluje kao distribuirana knjiga koja obrađuje i održava evidenciju transakcija više mreža.

Transakcije na Wanchain-u se ne dešavaju samo između različitih javnih blokova, već i između privatnih lanaca. Kao vilica Ethereum (ETH), Wanchain uživa neka od svojstava Ethereum blockchain-a. Protokol sigurno i autonomno obrađuje aplikacije putem pametnih ugovora. Slučajevi upotrebe Wanchain-a uključuju decentralizovane berze (DEKS), platforme za pozajmljivanje i pozajmljivanje, stabilan novac, crovdfunding, multivalutna plaćanja i poravnanja.

Platforma je potpuno decentralizovana i ne zahteva da staratelj kontroliše ili potvrđuje transakcije. Za razliku od drugih unakrsnih sistema, Wanchain se ne oslanja na nezavisnu platformu za potvrdu identiteta transakcija. Mehanizam zaključanog računa koristi se za zaštitu i upravljanje računima na mreži, uklanjajući smetnje treće strane.

Ko su osnivači wanchaina?

Wanchain je osnovao Jack Lu 2017. godine, a sedište mu je u Pekingu u Kini i Austinu u Teksasu.

Jack Lu, osnivač i izvršni direktor, preduzetnik je i tehnički stručnjak koji je zainteresovan za blockchain. Pre Wanchaina, bio je suosnivač i CTO u Factom-u 2014. Lu je takođe osnovao Vanglutech, blockchain protokol usmeren na sertifikate o depozitu podataka i digitalnu imovinu.

Li Ni, potpredsednik operative, informatičar je sa preko 15 godina iskustva u tehnološkoj industriji. Takođe ima iskustva u marketingu, razvoju poslovanja i prodaji. Ranije je radio u ZTE-u, SuperMap Softvare i Delta Electronics.

Veijia Zhang, potpredsednik inženjerstva, inženjer je i stručnjak za istraživanje i razvoj sa iskustvom u oblastima poput softverskog modeliranja, blok lanca i kognitivnih nauka. Nekoliko godina je bio glavni softverski inženjer u DELL-u. Zhang ima preko dvadeset nerešenih i odobrenih tehnoloških patenata.

Šta čini Wanchain jedinstvenim?

Wanchain pokušava da stvori šire tržište za digitalnu imovinu uspostavljanjem veza između različitih samostalnih lanaca. Platforma je bila u stanju da razvije niz aplikacija putem pametnih ugovora, sigurnosnih sistema i sopstvenog novčića (WAN).

Većina unakrsnih transakcija obavlja se putem nezavisnih platformi. Jedinstvenost Wanchaina leži u njegovoj decentralizaciji. Platforma koristi višestranačko računanje i graničnu tehnologiju razmene tajni za autonomno upravljanje nalozima.

Platforma ima tri glavne funkcionalnosti među mrežama. Jedna od ovih funkcionalnosti je modul za registraciju. Takođe poseduje modul za prenos podataka o transakcijama sa više lanaca i modul za upit o statusu transakcije. Tri komponente su uključene od početka do kraja veze. Projekti slični Wanchainu uključuju Ripple (KSRP) i ICON (ICKS).

Kako kupiti Wanchain (WAN)?

Wanchain (WAN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Wanchain Vesti