Voyager Token VGX

Rank #107 Websajt Dokumetacija

Voyager Token Cena (VGX) 0.48%

$0.1223

Šta je Voyager Token (VGKS)? Voyager Token je posrednik u kriptovalutama koji investitorima pruža pouzdanu i sigurnu pristupnu tačku za trgovanje kripto imovinom. Voyager je napravljen da usluži i maloprodajne i institucionalne investitore sa trenutnim rešenjem za trgovanje kripto imovinom. Usluga kripto posredovanja, koja je pokrenuta u oktobru 2018. godine, sada podržava preko 55 kripto […]

VGX/USD Cena Uživo

Voyager Token Kurs

(VGX) Kurs
24 Sata0.48%
7 Dana1.23%
30 Dana9.54%
60 Dana-22.04%
90 Dana-19.36%

Šta je Voyager Token (VGKS)?

Voyager Token je posrednik u kriptovalutama koji investitorima pruža pouzdanu i sigurnu pristupnu tačku za trgovanje kripto imovinom. Voyager je napravljen da usluži i maloprodajne i institucionalne investitore sa trenutnim rešenjem za trgovanje kripto imovinom.

Usluga kripto posredovanja, koja je pokrenuta u oktobru 2018. godine, sada podržava preko 55 kripto sredstava i ima jedinstvenu tehnologiju pametnog usmeravanja naloga koja je povezuje sa preko desetak kripto berza. Mobilna aplikacija Voyager Token lansirana je u januaru 2019. godine, što korisnicima olakšava trgovinu kriptovima.

Izvorni token brokerske kuće, Voyager Token (VGKS), koristi se za nagrađivanje korisnika u okviru Voyager ekosistema. VGKS takođe generiše interesovanje kada se drži u aplikaciji Voyager, nudi povraćaj gotovine i druge usluge ekskluzivne za korisnike Voyager-a.

Voyager takođe nudi transakcije bez provizije od 100 posto – uključujući kupovinu i prodaju. Trgovci moraju da plaćaju samo navedenu cenu prilikom izvršavanja naloga na platformi.

Ko su osnivači Voyager Tokena?

Cripto Trading Technologies, ​​matičnu kompaniju kompanije Voyager Token, predvodi grupa sa iskustvom u brokerskim uslugama na mreži. Projekat su zajednički osnovali Stephen Ehrlich, Philip Eitan, Gaspard de Dreuzi i Oscar Salazar.

Stephen Ehrlich, izvršni direktor fondacije, veteran je na brokerskom i finansijskom tržištu specijalizovan za razvoj trgovinskih platformi za trgovce akcijama i opcijama. Osnivač je Lightspeed Financial-a i bivši izvršni direktor E * TRADE Professional Trading LLC.

Predsednik fondacije Voyager, Philip Eitan, počeo je kao analitičar za spajanja i preuzimanja telekomunikacija u kompaniji Morgan Stanlei i menadžer portfelja u kompaniji Cerberus Capital. Suosnivač je pokretača digitalne zdravstvene zaštite Pager. Jedan je od osnivača investitora Ubera, Source-a i Livestream-a.

Gaspard de Dreuzi je član odbora Fondacije Voyager. Veteran na brokerskom i finansijskom tržištu, započeo je karijeru kao savetnik kompanije Varner Music. Takođe je suosnivač Kapitall-a, Trade.it-a i Pager-a.

Oscar Salazar je investitor i iskusni programer mobilnih aplikacija koje pokreću kupci. Najpoznatiji je po tome što je bio osnivač i glavni tehnički direktor Ubera. Takođe je suosnivač pokretanja digitalne zdravstvene zaštite.

Šta čini Voyager Token jedinstvenim?

Voyager je stvorio mrežu za kripto trgovanje koja je neverovatno slična klijentima u kojima uživaju tradicionalni brokeri na mreži. Voyager je pokrenuo svoju mobilnu aplikaciju 2019. godine kako bi korisnicima pametnih telefona pružio laku, ali efikasnu uslugu kriptoposredničkog posredovanja.

Voyager Token koristi tehnologiju Smart Order Routing koja koristi neslaganja između navedenih cena na berzama kripto valuta. Ova tehnologija mu pomaže da se trenutno poveže sa preko desetak kripto berza za investitore da biraju najbolji kurs dostupan za svoje transakcije.

Ova karakteristika takođe znači da investitori takođe mogu da procene raspone između ponuđenih i traženih cena i viših nivoa likvidnosti na različitim kripto berzama. Trgovcima postaje mnogo lakše da ulaze i izlaze iz pozicija.

Iako platforma nudi profesionalne usluge trgovanja, i dalje je vrlo jednostavna za upotrebu. Podnošenje naloga pomaže Voyager-ovo pametno usmeravanje porudžbina. Nakon izbora kovanice ili žetona, vrste porudžbine i iznosa sredstva koji se kupuje u američkim dolarima,Voyager-ovo Smart Order Routing automatski popunjava porudžbinu.

Kako kupiti Voyager Token (VGX)?

Voyager Token (VGX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Voyager Token Vesti