VeThor Token VTHO

Rank #134 Websajt GIT

VeThor Token Cena (VTHO) 7.54%

$0.005089

Šta je VeThor Token (VTHO)? VeThor Token je jedan od dva tokena koja koristi javni blok VeChainThor. VeChain je prvobitno pokrenut 2015. godine, ali je prošao kroz težak proces rebrendiranja 2018. godine. Iako je VeChain Token (VET) izvorni token za platformu, VeThor Token (VTHO) igra bitnu ulogu u celokupnoj funkcionalnosti blockchaina. VeThor Token je VIP-180 […]

VTHO/USD Cena Uživo

VeThor Token Kurs

(VTHO) Kurs
24 Sata7.54%
7 Dana-8.22%
30 Dana132.65%
60 Dana106.79%
90 Dana275.41%

Šta je VeThor Token (VTHO)?

VeThor Token je jedan od dva tokena koja koristi javni blok VeChainThor. VeChain je prvobitno pokrenut 2015. godine, ali je prošao kroz težak proces rebrendiranja 2018. godine. Iako je VeChain Token (VET) izvorni token za platformu, VeThor Token (VTHO) igra bitnu ulogu u celokupnoj funkcionalnosti blockchaina.

VeThor Token je VIP-180 Standard token, koji predstavlja troškove korišćenja VeChainThor blockchain-a. Njegova primarna svrha je da olakša procese i transakcije na blok lancu, a u suštini predstavlja sloj pametnog ugovora na mreži.

Ko su osnivači VeThor Token-a?

Sunni Lu je osnivač i izvršni direktor kompanije VeChain. Njegova profesionalna karijera pretvorila se u nekoliko velikih preokreta. 2009. godine, Sun Lu zauzeo je mesto IT menadžera kompanije Bacardi China. Godinu dana kasnije, usmerio je pažnju na svet mode, postavši glavni tehnički direktor kompanije Louis Vuitton China. 2014. godine prebacio se na IT sektor kompanije, postavši CIO kineske divizije.

Godinu dana kasnije, 2015. godine, rodila se ideja za VeChain, a Sunni Lu je osnovala kompaniju. U početku je VeChain bio podružnica jedne od najvećih snaga u kineskoj blockchain industriji – Bitse. Kasnije se Sunni Lu odvojio od Bitse-a, a VeChain je postao sopstveno preduzeće. U 2018. godini kompanija je prošla kroz značajan proces rebrendiranja, što je rezultiralo stvaranjem bloka VeChainThor i tokena VeThor.

Šta čini VeThor Token jedinstvenim?

VeThor Token (VTHO) je jedinstven zbog činjenice da je VIP-180 Standard token. Dok VeChain Token (VET) deluje kao primarni token za prenos vrednosti, VTHO je neodvojivi deo rada VeChainThor-a. Dizajn dvoznačnog bloka omogućava trgovcima da učestvuju sa oba tokena, čime diverzifikuju svoje učešće u projektu.

VechainThor blok lanac može se pohvaliti povećanom brzinom obrade i dizajnom otvorenog koda, omogućavajući programerima da udruže svoje napore. Pored toga, VeChainThor je razvio funkcije meta-transakcija koje omogućavaju učesnicima da organizuju višestranačka plaćanja i transakcije sa više zadataka. Ova svestranost omogućava korporativnim korisnicima svih nivoa da imaju koristi od blockchain mogućnosti. Pored toga, mreža VeChainThor ima koristi od dizajna dvostrukog tokena, jer se transakcije i pametni ugovori izvršavaju zahvaljujući VTHO tokenu, koji nije direktno povezan sa tržišnom vrednošću VET-a.

Kako kupiti VeThor Token (VTHO)?

VeThor Token (VTHO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

VeThor Token Vesti