Venus XVS

Rank #94 Websajt Dokumetacija GIT

Venus Cena (XVS) -0.23%

$7.42

Šta je Venus (KSVS)? Venus je algoritamsko tržište novca i sintetički stabilkoin protokol pokrenut isključivo na Binance Smart Chain (BSC). Protokol uvodi jednostavno rešenje za pozajmljivanje i pozajmljivanje kripto sredstava u ekosistem decentralizovanih finansija (DeFi), omogućavajući korisnicima da se velikom brzinom direktno zadužuju protiv kolaterala, a manje gube zbog naknada za transakcije. Pored toga, Venus […]

XVS/USD Cena Uživo

Venus Kurs

(XVS) Kurs
24 Sata-0.23%
7 Dana16.18%
30 Dana15.84%
60 Dana-22.30%
90 Dana-32.51%

Šta je Venus (KSVS)?

Venus je algoritamsko tržište novca i sintetički stabilkoin protokol pokrenut isključivo na Binance Smart Chain (BSC).

Protokol uvodi jednostavno rešenje za pozajmljivanje i pozajmljivanje kripto sredstava u ekosistem decentralizovanih finansija (DeFi), omogućavajući korisnicima da se velikom brzinom direktno zadužuju protiv kolaterala, a manje gube zbog naknada za transakcije. Pored toga, Venus omogućava korisnicima da u roku od nekoliko sekundi kovaju VAI stablecoins na zahtev postavljanjem najmanje 200% kolaterala za Venusov pametni ugovor.

VAI tokeni su sintetička sredstva BEP-20 tokena koja su vezana na vrednost jednog američkog dolara (USD), dok su KSVS tokeni takođe zasnovani na BEP-20, ali se umesto toga koriste za upravljanje protokolom Venus i mogu se koristiti za glasajte o prilagođavanjima – uključujući dodavanje novih vrsta obezbeđenja, promenu parametara i organizovanje poboljšanja proizvoda.

Upravljanje protokolom u potpunosti kontrolišu članovi KSVS zajednice, jer osnivači Venus, članovi tima i drugi savetnici imaju dodeljena KSVS tokena.

Ko su osnivači Venusa (KSVS)?

Razvojem projekta Venus bavi se projektni tim Svipe. Glavni cilj Venus je postizanje decentralizacije kroz upravljanje zajednicom. Ne postoje pripremne mine za tim, programere ili osnivače, dajući vlasnicima KSVS potpunu kontrolu nad putem kojim ide Venusov protokol.

Šta čini Venus (KSVS) jedinstvenom?

Glavna snaga Venus je velika brzina i izuzetno niski transakcijski troškovi, koji su direktan rezultat izgradnje na vrhu Binance Smart Chain-a. Protokol je prvi koji omogućava korisnicima da pristupe tržištima pozajmljivanja Bitcoin-a (BTC), KSRP Litecoin-a (LTC) i drugih kripto-valuta za izvor likvidnosti u realnom vremenu, zahvaljujući gotovo trenutnim transakcijama.

Kupci koji izvor likvidnosti koriste Venusov protokol ne moraju da prođu kreditnu proveru i mogu brzo da podignu kredit interakcijom sa decentralizovanom aplikacijom Venus (DApp). S obzirom da ne postoje centralizovane vlasti, korisnici nisu ograničeni njihovim geografskim regionom, kreditnim rejtingom ili bilo čim drugim, i uvek mogu da obezbede likvidnost objavljivanjem dovoljnih sredstava obezbeđenja.

Ovi zajmovi se obezbeđuju iz bazena koji su doprineli korisnici Venere, koji za svoj doprinos dobijaju promenljivu API. Ovi zajmovi su obezbeđeni prekomernim kolateralnim depozitima koje daju zajmoprimci na platformi.

Da bi se izbegli napadi na tržišnu manipulaciju, Venusov protokol koristi proroke o uvođenju cena, uključujući i one iz Chainlink-a, kako bi pružio tačne podatke o cenama na koje se ne može mešati. Zahvaljujući Binance Smart Chain-u, protokol može pristupiti feedovima cena po nižoj ceni i sa boljom efikasnošću, smanjujući ukupni trošak sistema.

Kako kupiti Venus (XVS)?

Venus (XVS) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.