VeChain VET

Rank #18 Websajt

VeChain Cena (VET) 0.96%

$0.03022

Šta je VeChain (VET)? VeChain (VET) je platforma lanca snabdevanja zasnovana na blockchain-u. Pokrenut 2015. godine i pokrenut u junu 2016. godine, VeChain ima za cilj da koristi tehnologiju distribuiranog upravljanja i Internet stvari (IoT) za stvaranje ekosistema koji rešava neke od glavnih problema u upravljanju lancem snabdevanja. Platforma koristi dva sopstvena tokena, VET i […]

VET/USD Cena Uživo

VeChain Kurs

(VET) Kurs
24 Sata0.96%
7 Dana-7.57%
30 Dana15.46%
60 Dana-15.58%
90 Dana-27.70%

Šta je VeChain (VET)?

VeChain (VET) je platforma lanca snabdevanja zasnovana na blockchain-u. Pokrenut 2015. godine i pokrenut u junu 2016. godine, VeChain ima za cilj da koristi tehnologiju distribuiranog upravljanja i Internet stvari (IoT) za stvaranje ekosistema koji rešava neke od glavnih problema u upravljanju lancem snabdevanja.

Platforma koristi dva sopstvena tokena, VET i VTHO, za upravljanje i stvaranje vrednosti na osnovu svog VeChainThor javnog blok-lanca.

Ideja je povećati efikasnost, sledljivost i transparentnost lanaca snabdevanja, istovremeno smanjujući troškove i prepuštajući veću kontrolu u ruke pojedinačnih korisnika.

Ko su osnivači kompanije VeChain (VET)?

VeChain je proizvod tvorca i suosnivača Sunni Lu-a, izvršnog direktora za IT, koji je ranije bio direktor tehničke službe kompanije Louis Vuitton China.

Lu je od tada postao dobro poznato ime u industriji kripto valuta. Skrenuo je pažnju na sposobnost blockchain tehnologije da posebno reši transparentnost, tvrdeći da ona može stvoriti strukture bez poverenja koje ne trpe zbog korupcije kao dela lanca snabdevanja.

Suosnivač Jai Zhang, koji rukovodi VeChainovom globalnom korporativnom strukturom, upravljanjem i finansijskim upravljanjem, ranije je radio za Deloitte i PriceVaterhouseCoopers u sferi finansija i upravljanja rizicima.

Pokretanje u junu 2016. godine, VeChain je jedna od najstarijih namenskih platformi lanca lanca snabdevanja na tržištu.

Šta VeChain (VET) čini jedinstvenim?

VeChain postoji da poremeti tradicionalne modele lanca snabdevanja, industriju koja se pre blockchaina tokom decenija malo menjala.

Korišćenje transparentne tehnologije bez ijedne tačke slabosti ili kontrole omogućava veću sigurnost, efikasnost i lakoću praćenja proizvoda u datom lancu snabdevanja, istovremeno smanjujući troškove putem nepoverljive automatizacije.

VeChain-ov model stoga privlači preduzeća koja žele da smanje trenje u lancu snabdevanja i daju transparentniji utisak klijentima.

Zvanična literatura kompanije VeChain primećuje da se njen jedinstveni predlog, između ostalog, sastoji u postavci dual-token-a. Sopstvene naknade za tokene kombinuju se sa naknadama za razne usluge kako bi generirale operativni prihod za kompaniju, dok se vlasnici tokena mogu baviti aktivnostima kao što je ulog, pružajući tako likvidnost u zamenu za nagrade.

Kako kupiti VeChain (VET)?

VeChain (VET) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.