Utrust UTK

Rank #172 Websajt Dokumetacija

Utrust Cena (UTK) 0.56%

$0.09076

Šta je Utrust (UTK)? Utrust (UTK) je dizajniran da pruži rešenje problema koji rezultiraju niskom upotrebljivošću kripto valute kao sredstva plaćanja, posebno nerazvijenom transakcionom sigurnošću platnih platforma i relativno visokim naknadama. Glavni cilj platforme je izgradnja sistema koji će omogućiti brze i neprimetne kripto transakcije po nižim naknadama, što omogućava trgovcima da dosegnu veliku publiku […]

UTK/USD Cena Uživo

Utrust Kurs

(UTK) Kurs
24 Sata0.56%
7 Dana11.19%
30 Dana29.47%
60 Dana73.69%
90 Dana63.34%

Šta je Utrust (UTK)?

Utrust (UTK) je dizajniran da pruži rešenje problema koji rezultiraju niskom upotrebljivošću kripto valute kao sredstva plaćanja, posebno nerazvijenom transakcionom sigurnošću platnih platforma i relativno visokim naknadama.

Glavni cilj platforme je izgradnja sistema koji će omogućiti brze i neprimetne kripto transakcije po nižim naknadama, što omogućava trgovcima da dosegnu veliku publiku držalaca kripto.

Platforma omogućava kupcima sigurnu kupovinu, a istovremeno nudi mogućnost povrata novca i zaštitu prodavaca od velike kolebljivosti kripto tržišta.

Utrust ima za cilj da stvori pouzdaniju platformu za plaćanje kombinovanjem najboljih karakteristika blok lanca i tradicionalnih fiat sistema.

Ko su osnivači Utrusta?

Nuno Correia je suosnivač Utrusta i predsednik upravnog odbora. Correia radi u industriji kripto valuta od 2011. godine, osnivajući razne B2C kompanije. Poseduje marketing i pravo.

Roberto Machado je suosnivač, član odbora i izvršni direktor kompanije Utrust. Pre Utrusta, Machado je radio sa međunarodnim kompanijama, kao što su Uphold, AT&T i Airtel.

Filipe Castro je suosnivač, član odbora i direktor poslovodstva kompanije Utrust. Kastro je diplomirao računarstvo na Univerzitetu u Portu. Pre Utrusta bio je uključen u razvoj rešenja povezanih sa softverom.

Šta čini Utrust jedinstvenim?

Volatilnost cena je jedan od najtežih problema kriptovaluta. Utrust ima za cilj da zaštiti i kupce i prodavce od njegovih efekata štiteći prodavce od nestabilnosti tržišta i pružajući kupcima mogućnost povrata novca.

Dok kupac ne primi kupljeni proizvod, Utrust obezbeđuje transakciju, deluje kao posrednik i obezbeđuje uspeh transakcije.

Korisnici kripto valuta imaju tendenciju da koriste više novčanika i zamenjuju ih za upravljanje svojom kripto imovinom. Utrust želi da smanji ovu složenost uvođenjem sopstvenog matičnog novčanika koji omogućava korisnicima brze i sigurne transakcije. Ovaj mobilni novčanik podržava plaćanja van mreže i izvan njega. Pored toga, omogućava korisnicima da pretvore kripto valute u fiat kako bi pomogli u ublažavanju nestabilnosti cena.

Kako kupiti Utrust (UTK)?

Utrust (UTK) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Utrust Vesti