Uquid Coin UQC

Rank #190 Websajt Dokumetacija

Uquid Coin Cena (UQC) -0.01%

$6.41

Šta je Uquid Coin (UQC)? UQC je decentralizovana virtuelna valuta zasnovana na ERC20 Tokenu, jednom od Ethereum tehnoloških trendova. Cilj ovog blockchain sredstva je da dopuni razvoj Uquid ekosistema. U ovoj virtuelnoj revoluciji, vlasnici tokena će imati prednost trenutnog i lakog unovčavanja svog tokena. Pametni ugovori, pametnija kupovina Cilj Ukuid-a je da uspostavi most između […]

UQC/USD Cena Uživo

Uquid Coin Kurs

(UQC) Kurs
24 Sata-0.01%
7 Dana3.64%
30 Dana-32.10%
60 Dana-25.75%
90 Dana-31.83%

Šta je Uquid Coin (UQC)?

UQC je decentralizovana virtuelna valuta zasnovana na ERC20 Tokenu, jednom od Ethereum tehnoloških trendova. Cilj ovog blockchain sredstva je da dopuni razvoj Uquid ekosistema. U ovoj virtuelnoj revoluciji, vlasnici tokena će imati prednost trenutnog i lakog unovčavanja svog tokena.

Pametni ugovori, pametnija kupovina

Cilj Ukuid-a je da uspostavi most između DeFi-a i e-trgovine putem Defita, novog ekosistema koji sadrži koncepte koji ranije nisu viđeni u maloprodajnom sektoru.

Rudarstvo pri kupovini znači da se novi tokeni ili novčići generišu svaki put kada kupac kupi neki predmet i koriste se pametni ugovori kako bi se osiguralo da se ova imovina može staviti u drugu kupovinu u budućnosti. Proces je automatski i neposredan, pružajući prijeko potrebna poboljšanja koja trenutno uklanjaju neke nedostatke povezane sa šemama lojalnosti.

Postoje i funkcije inspirisane automatizovanim market mejkerima, pametni ugovori koji stvaraju bazene likvidnosti tokena. U ovom ekosistemu automatizovano pravljenje kupovina okuplja bazene dobara koje su stvorili mnogi dobavljači. Kupci se zatim mogu direktno povezati sa ovim bazenom i pratiti količinu dostupnih proizvoda i njihovu cenu, omogućavajući im povoljniju ponudu za artikle koje žele da kupe.

Vremenom se nada da će ovi pametni ugovori omogućiti trgovcima i kupcima da se povežu bez posrednika – smanjujući troškove za sve. Ukuid veruje da DeFi može pomoći preduzećima e-trgovine da brzo rastu i dosegnu širi presek kupaca širom sveta. Kompanija je takođe uverena da bi njen pristup mogao transformisati globalnu trgovinu.

Jedno od prvih mesta na kojima ljudi mogu da kupuju pomoću ovog ekosistema je digitalna prodavnica kompanije Ukuid, u kojoj se nalazi više od 40.000 digitalnih proizvoda, uključujući video igre, poklon kartice, pretplate i dopune za mobilne uređaje. Platforma koristi čvor Lightning Netvork koji pomaže ubrzavanju transakcija, a istovremeno ih čini jeftinijim. Novi proizvodi se dodaju svakodnevno, a veb lokacija za e-trgovinu planira da doda fizičke predmete u bliskoj budućnosti.

Maloprodaja cigli i maltera je u padu, a trgovci postaju inovativni dok se takmiče za pažnju na prepunom tržištu. Svež nakon što je uzdrmao finansijski sektor, DeFi bi mogao doći u vašu korpu za kupovinu.

Kako kupiti Uquid Coin (UQC)?

Uquid Coin (UQC) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Uquid Coin Vesti