UNUS SED LEO LEO

Rank #50 Websajt Dokumetacija

UNUS SED LEO Cena (LEO) 0.49%

$5.79

Šta je UNUS SED LEO (LEO)? UNUS SED LEO je uslužni token koji se koristi u iFinek ekosistemu. Neobični naziv zasnovan je na latinskom navodu iz jedne Ezopove basne. Kripto valuta omogućava korisnicima Bitfineka da uštede novac na naknadama za trgovanje. Obim popusta zavisi od toga koliko LEO koji kupac ima na računu – a […]

LEO/USD Cena Uživo

UNUS SED LEO Kurs

(LEO) Kurs
24 Sata0.49%
7 Dana2.17%
30 Dana4.10%
60 Dana-2.90%
90 Dana-2.27%

Šta je UNUS SED LEO (LEO)?

UNUS SED LEO je uslužni token koji se koristi u iFinek ekosistemu. Neobični naziv zasnovan je na latinskom navodu iz jedne Ezopove basne.

Kripto valuta omogućava korisnicima Bitfineka da uštede novac na naknadama za trgovanje. Obim popusta zavisi od toga koliko LEO koji kupac ima na računu – a ušteda u ponudi raspoređena je na tri nivoa. Postoje fluktuacije u zavisnosti od toga da li je trgovinski par kripto-kripto ili kripto-stabilnicoin.

UNUS SED LEO je lansiran u maju 2019. godine – i za razliku od mnogih drugih kripto valuta tamo nije dizajniran da postoji zauvek.

Ko su osnivači UNUS SED LEO?

UNUS SED LEO je osnovao iFinek nakon što je kompanija Cripto Capital, koja je obrađivala svoje uplate, deo svojih sredstava zaplenila vlada. IFinek je matična kompanija Bitfineka, koja je upozorila da ova sredstva možda neće biti moguće povratiti. Da bi pokrio finansijski manjak, odlučio je da pokrene LEO token.

Da bi nadoknadio izgubljeni novac, iFinek je predstavio planove za postepeno otkup tokena od investitora dok niko ne ostane cirkulirati na tržištu. Takođe je pokrenuta inicijativa za transparentnost kako bi kripto zajednica mogla da prati napredak inicijative i osigura da ispunjava navedene ciljeve.

Šta čini UNUS SED LEO jedinstvenim?

Mehanizam sagorevanja tokena znači da je iFinek posvećen otkupu UNUS SED LEO sa tržišta mesečno. Iznos koji je kupljen i spaljen jednak je najmanje 27% prihoda koje generiše iFinek – a tokeni se takođe kupuju po tržišnoj ceni. U tadašnjem izdanju vesti, kompanija je rekla: „Mehanizam sagorevanja nastaviće se sve dok 100% tokena ne bude iskorišteno.“

Dok se neke kripto valute tek lansiraju na jednom blok lancu, LEO tokeni su izdati na dva blok lanca. Dok je 64% prvobitne zalihe bilo na Ethereumu, preostalih 36% moglo bi se naći na EOS-u.

Kako kupiti UNUS SED LEO (LEO)?

UNUS SED LEO (LEO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

UNUS SED LEO Vesti