Unibright UBT

Rank #187 Websajt Dokumetacija

Unibright Cena (UBT) 3.53%

$0.08229

Šta je Unibright (UBT)? Unibright je kompanija članica SPO Consulting GmbH, koja je osnovana 1989. Integraciona platforma zasnovana na oblaku objavljena je 2011; integracija Unibright-a sa više blok-lanaca i međusistemskih poslovnih procesa pokrenuta je 2016. godine. Iza Unibright-a stoji tim stručnjaka na polju blokčejna, kao i arhitekte, programeri i konsultanti koji imaju preko 20 godina […]

UBT/USD Cena Uživo

Unibright Kurs

(UBT) Kurs
24 Sata3.53%
7 Dana5.50%
30 Dana-33.68%
60 Dana38.69%
90 Dana13.94%

Šta je Unibright (UBT)?

Unibright je kompanija članica SPO Consulting GmbH, koja je osnovana 1989. Integraciona platforma zasnovana na oblaku objavljena je 2011; integracija Unibright-a sa više blok-lanaca i međusistemskih poslovnih procesa pokrenuta je 2016. godine.

Iza Unibright-a stoji tim stručnjaka na polju blokčejna, kao i arhitekte, programeri i konsultanti koji imaju preko 20 godina iskustva u poslovnim procesima i integraciji.

Unibright nudi objedinjeni okvir s ciljem donošenja blockchain tehnologije i ugovora glavnim korisnicima. Unibright nudi blockchain rešenja na nivou preduzeća, integracione platforme i ekosistem usredsređen na tokenizovana sredstva.

Unibright takođe igra važnu ulogu u razvoju osnovnog protokola. Ovaj protokol je dizajniran da poveže tradicionalne sisteme jedni s drugima i overi države na javnoj mreži, kao što je Ethereum.

Baseline Protocol je inicijativa otvorenog koda. Delujući kao međuopreme, on kombinuje napredak u kriptografiji i razmenjivanju poruka sa blockchain-om kako bi isporučio sigurne i privatne poslovne procese po niskoj ceni.

Osnovni protokol može automatizovati B2B ugovore bez potrebe za stvaranjem novih blockchain silosa i integrisanjem novih odnosa sa postojećim na fleksibilan način i bez gubitka integriteta sistema. Štaviše, osnovni protokol može da primeni doslednost između evidencija različitih strana bez potrebe za premeštanjem podataka iz zastarelih sistema. Takođe može da primeni višestranački tok posla.

Ko su osnivači Unibright-a?

Suosnivači Unibright-a su Marten Jung i Stefan Schmidt, obojica koji imaju preko 20 godina iskustva u razvoju softvera, integraciji procesa i tehnološkom savetovanju.

Marten Jung je suosnivač i izvršni direktor kompanije Unibright. Pre UBT-a, bio je član INATBE i bio je glavni saradnik u Ethereum mainnet integraciji za radnu grupu preduzeća EMINENT.

Stefan Schmidt je suosnivač i tehnički direktor kompanije Unibright. Takođe je bio član tehničkog upravnog odbora na Baseline-protocol.org i vođa radne grupe za integraciju u Enterprise Ethereum Alliance.

Šta čini Unibright jedinstvenim?

Unibright Framevork je platforma za poslovno modeliranje i integraciju sa niskim kodom. Stvoren je sa namerom da pomogne preduzećima da iskoriste prednosti blockchain tehnologije.

Unibright takođe primenjuje DeFi i tokenizaciju u svom Unibright Freekuiti rešenju. Kroz ovu uslugu nude definiciju tokena, izdavanje tokena, skrbničke usluge, razmene i likvidnost, integraciju, derivate i portfelje.

Unibright Token ili UBT je uslužni token koji se koristi u svim gore navedenim proizvodima. Moguće upotrebe za UBT uključuju stvaranje pametnih ugovora, povezivanje pametnih ugovora, tokenizaciju i radionice.

Njihovim pristupom koji nije potreban za kodiranje, pametni ugovori se mogu generisati, primeniti, pa čak i potpuno automatski ažurirati u različite blok-lance. Kao rezultat toga, Unibright radi sa predlošcima zasnovanim na vizuelnom obliku i može automatski da integriše postojeće IT sisteme u blok lanac.

Kako kupiti Unibright (UBT)?

Unibright (UBT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Unibright Vesti