TrueUSD TUSD

Rank #96 Websajt GIT

TrueUSD Cena (TUSD) -0.03%

$0.9986

Šta je TrueUSD (TUSD)? TrueUSD je stabilan američki dolar vezan za američki dolar na 1: 1. Prvi put lansiran na ograničenu bazu investitora u januaru 2018. godine, TrueUSD je od tada porastao i uključuje gotovo 400 miliona dolara podržanih tokena od oktobra 2020. godine. TrueUSD je jedan od velikog broja stabilnih kovanica za kriptovalute kojima […]

TUSD/USD Cena Uživo

TrueUSD Kurs

(TUSD) Kurs
24 Sata-0.03%
7 Dana-0.04%
30 Dana0.15%
60 Dana-0.15%
90 Dana-0.11%

Šta je TrueUSD (TUSD)?

TrueUSD je stabilan američki dolar vezan za američki dolar na 1: 1. Prvi put lansiran na ograničenu bazu investitora u januaru 2018. godine, TrueUSD je od tada porastao i uključuje gotovo 400 miliona dolara podržanih tokena od oktobra 2020. godine.

TrueUSD je jedan od velikog broja stabilnih kovanica za kriptovalute kojima upravlja TrustToken, platforma za tokenizaciju imovine iz stvarnog sveta.

Kao i kod drugih stabilnih kovanica, TrueUSD ima za cilj da olakša povećanu likvidnost i da trgovcima kripto valuta i opštim korisnicima pruži trajnu imovinu u odnosu na slobodno lebdeće tokene kao što je Bitcoin (BTC).

Od oktobra 2020. godine, TUSD je 38. najveća kripto valuta po tržišnoj kapitalizaciji.

Ko su osnivači TrueUSD-a?

TrueUSD je stabilnicoin koji je pokrenula matična kompanija TrustToken, čiji je suosnivač i izvršni direktor Rafael Cosman.

Cosman je doživotno vezan za kriptografiju, proučavajući je zajedno sa veštačkom inteligencijom (AI) pre rada u Google Brain-u i softverskoj kompaniji Palantir. Napustio je Google da bi stvorio TrustToken 2017. godine.

Cosman je izjavio da je TrueUSD uvek bio samo početak TrustTokenove linije proizvoda, što je podrazumevalo relativno malo posla zauzvrat za stvaranje imovine sa velikim uticajem.

U vreme lansiranja, primetio je da je redovna revizija stabilkoin-a formirala važan fokus za kompaniju, pružajući investitorima mir u trenutku kada su mnogi kriptoaseti videli veliku nestabilnost nakon pojave početne ponude kovanica (ICO).

Šta čini TrueUSD jedinstvenim?

TrueUSD ima za cilj da uravnoteži stabilnost i korisnost – glavne slučajeve upotrebe bilo kog stabilnog novca – sa sigurnošću u obliku redovnih potvrda.

Od svog pokretanja pa nadalje, matična kompanija TrustToken nastoji da podvuče važnost nezavisne verifikacije porekla stablecoin-a. Kao takav, apel stabilkoina usmeren je na veće investitore koji žele da smanje rizik, pored manjih privatnih trgovaca.

TrustToken opisuje TUSD kao „prvi regulisani stabilcoin koji u potpunosti ima podršku američkog dolara“.

TrueUSD je deo neprestano rastućeg tržišta stabilnih valuta, koje sada uključuje veliki broj sredstava podržanih u USD. Tether (USDT) je i dalje daleko najveći, sa tržišnom kapitalizacijom od 15 milijardi dolara od oktobra 2020. godine, u poređenju sa TUSD-ovom 382 miliona dolara.

TrustToken je ušao u razna korporativna partnerstva kao deo svojih poslovnih aktivnosti, uključujući mogućnosti za vlasnike TUSD-a da povećaju godišnje pasivne prihode.

Kako kupiti TrueUSD (TUSD)?

TrueUSD (TUSD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

TrueUSD Vesti

https://twitter.com/tusd_official