TROY TROY

Rank #310 Websajt

TROY Cena (TROY) 0.95%

$0.002414

Šta je TROY Trade? TROY Trade je globalni vodeći broker specijalizovan za kripto trgovinu i upravljanje imovinom. Pruža usluge kripto posredovanja za institucionalne klijente i profesionalne trgovce proizvodima kao što su spot & margin trgovina, derivati, podaci, skrbništvo, pozajmljivanje i ulog na jednom računu. Platforma za trgovanje na glavnom nivou: Jedan račun sa jednim interfejsom […]

TROY/USD Cena Uživo

TROY Kurs

(TROY) Kurs
24 Sata0.95%
7 Dana3.16%
30 Dana4.63%
60 Dana-8.60%
90 Dana-41.84%

Šta je TROY Trade?

TROY Trade je globalni vodeći broker specijalizovan za kripto trgovinu i upravljanje imovinom. Pruža usluge kripto posredovanja za institucionalne klijente i profesionalne trgovce proizvodima kao što su spot & margin trgovina, derivati, podaci, skrbništvo, pozajmljivanje i ulog na jednom računu.

Platforma za trgovanje na glavnom nivou: Jedan račun sa jednim interfejsom omogućava pristup agregatnoj likvidnosti kripto berzi. Neke ključne funkcije uključuju pametno usmeravanje naloga, fleksibilno upravljanje računima, uslugu poravnanja i automatsku kontrolu rizika.
Analitika podataka: Ojačajte donošenje odluka kupca pomoću okvira matrice podataka. Kategorije podataka uključuju blockchain podatke, podatke o trgovanju, tržišne podatke, društvene podatke i podatke o medijima optimizovane pomoću AI i kvantitativnih modela.
Brokerska usluga: Konkurentna stopa naknade i brzina izvršenja naloga. Usluga prenosa sredstava i poravnanja u realnom vremenu. Pružite marginalnu trgovinu i OTC usluge sa naprednom pogodnošću.
Kvantitativna rešenja s punim stekom: Infrastruktura pokrenuta uslugom kolokacije za poboljšanje performansi visokofrekventnih algoritama trgovanja. Ponudite izloženost kvantitativnim rešenjima uz direktnu obradu, precizne istorijske podatke o tikovima i sisteme za procenu strategije.

Šta je TROY Token?

Funkcioniše kao sredstvo razmene u ovoj organskoj mreži
Pruža nagradu za radno opterećenje mreže Relaier kako bi podstakao pravovremeno i tačno ažuriranje, emitovanje i sinhronizaciju naloga
Služi kao relejni medijum za razmenu nekonvencionalnih međusobnih podudaranja parova za trgovanje tokenima
Deluje kao jedinica naknade za trgovanje kada korisnici pozivaju funkcije trgovanja i poravnanja
Način pristupa funkcijama u Troy i spaljen kao naknada za gorivo
Podsticaji brokerima i nagrađivanje brokera koji doprinose održavanju globalnog ekosistema

Kako kupiti TROY (TROY)?

TROY (TROY) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

TROY Vesti