TRON TRX

Rank #22 Websajt Dokumetacija GIT

TRON Cena (TRX) 0.38%

$0.1347

Šta je TRON (TRKS)? TRON je operativni sistem zasnovan na blockchain-u koji ima za cilj da osigura da je ova tehnologija pogodna za svakodnevnu upotrebu. Dok Bitcoin može da obradi do šest transakcija u sekundi, a Ethereum do 25, TRON tvrdi da njegova mreža ima kapacitet od 2.000 TPS. Ovaj projekat je najbolje opisati kao […]

TRX/USD Cena Uživo

TRON Kurs

(TRX) Kurs
24 Sata0.38%
7 Dana-2.51%
30 Dana12.42%
60 Dana15.13%
90 Dana19.87%

Šta je TRON (TRKS)?

TRON je operativni sistem zasnovan na blockchain-u koji ima za cilj da osigura da je ova tehnologija pogodna za svakodnevnu upotrebu. Dok Bitcoin može da obradi do šest transakcija u sekundi, a Ethereum do 25, TRON tvrdi da njegova mreža ima kapacitet od 2.000 TPS.

Ovaj projekat je najbolje opisati kao decentralizovanu platformu fokusiranu na razmenu sadržaja i zabavu – i u tu svrhu jedna od njegovih najvećih akvizicija bila je usluga deljenja datoteka BitTorrent još 2018. godine.

Generalno, TRON je podelio svoje ciljeve u šest faza. To uključuje isporuku jednostavnog distribuiranog deljenja datoteka, podsticanje stvaranja sadržaja kroz finansijske nagrade, omogućavanje stvaraocima sadržaja da pokreću sopstvene lične tokene i decentralizaciju industrije igara.

TRON je takođe jedan od najpopularnijih blokova za izgradnju DApps-a.

Ko su osnivači TRON-a?

TRON je osnovao Justin Sun, koji sada služi kao izvršni direktor. Obrazovan na univerzitetu u Pekingu i na univerzitetu u Pensilvaniji, prepoznao ga je Forbes Asia u svojoj seriji 30 za 30 za preduzetnike.

Rođen 1990. godine, u prošlosti je bio povezan i sa Rippleom – bio je njegov glavni predstavnik na području Velike Kine.

Šta čini TRON jedinstvenim?

TRON se pozicionirao kao okruženje u kojem kreatori sadržaja mogu direktno da se povežu sa svojom publikom. Eliminišući centralizovane platforme – bilo da su to usluge striminga, prodavnice aplikacija ili muzičke stranice – nada se da kreatori neće na kraju izgubiti toliko provizije za posrednike. Zauzvrat, ovo bi takođe moglo učiniti sadržaj jeftinijim za potrošače. S obzirom na to kako sektor zabave sve više postaje digitalizovan, TRON bi mogao imati glavnu priliku za primenu blockchain tehnologije u ovoj industriji.

Kompanija takođe kaže da ima talentovani i iskusni tim programera sa sedištem širom sveta, koji su izvukli velike kompanije poput Ripple Labs.

I na kraju, ali ne najmanje važno, iako neki drugi blokchein projekti mogu biti neprozirni u pogledu svojih planova za razvoj, TRON nudi tačku razlike pružajući mapu puta koja pokazuje svoje namere za naredne godine.

Kako kupiti TRON (TRX)?

TRON (TRX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.