Tornado Cash TORN

Rank #549 Websajt GIT

Tornado Cash Cena (TORN) 0.12%

$2.83

Šta je Tornado Cash (TORN)? Tornado Cash je decentralizovano rešenje za zaštitu privatnosti koje nije starateljsko i izgrađeno je na Ethereumu. Poboljšava privatnost transakcija prekidanjem lančane veze između adresa primaoca i odredišta. Tornado Cash koristi pametni ugovor koji prihvata ETH i ERC-20 depozite. Ovi depoziti se mogu podići sa bilo koje adrese u mreži. Kad […]

TORN/USD Cena Uživo

Tornado Cash Kurs

(TORN) Kurs
24 Sata0.12%
7 Dana-2.08%
30 Dana6.43%
60 Dana-16.02%
90 Dana-31.19%

Šta je Tornado Cash (TORN)?

Tornado Cash je decentralizovano rešenje za zaštitu privatnosti koje nije starateljsko i izgrađeno je na Ethereumu. Poboljšava privatnost transakcija prekidanjem lančane veze između adresa primaoca i odredišta. Tornado Cash koristi pametni ugovor koji prihvata ETH i ERC-20 depozite. Ovi depoziti se mogu podići sa bilo koje adrese u mreži. Kad god se sredstvo povuče sa nove adrese, nema načina da se povlačenje poveže sa depozitom, osiguravajući privatnost imovine.

Tornado Cash koristi nula dokaza o znanju (zk-SNARKs) da bi postigao privatnost. Kada korisnik odluči da povuče novac, korisnik mora da pruži dokaz da poseduje tajnu koja odgovara nekoj od lista depozita pametnog ugovora. zk-SNARK tehnologija omogućava verifikaciju ovog dokaza bez potrebe da korisnik otkrije koji tačno depozit odgovara njihovoj tajni. Pametni ugovor zatim proverava dokaz i prenosi položena sredstva na adresu navedenu u transakciji povlačenja. Bilo koji spoljni posmatrač nije u mogućnosti da utvrdi sa kojim depozitom je povezano ovo povlačenje. TORN je matični token upravljanja Tornado Casha. To je ERC-20 token sa fiksnim napajanjem koji se koristi za glasanje o nadogradnji i popravkama protokola.

Kako kupiti Tornado Cash (TORN)?

Tornado Cash (TORN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Tornado Cash Vesti