TomoChain TOMO

Rank #308 Websajt Dokumetacija GIT

TomoChain Cena (TOMO) 0.00%

$0.00000000

Šta je TomoChain (TOMO)? Objavljen u decembru 2018. godine, TomoChain (TOMO) je projekat koji pokušava da poboljša skalabilnost Ethereum (ETH) blok-lanca. To se prvenstveno postiže povećanjem kapaciteta transakcija u sekundi (TPS). Konačni cilj projekta je izgradnja blockchain infrastrukture za decentralizovane aplikacije (DApps) i poboljšanje integracije i sigurnosti. TomoChain-ovo rešenje je da ponudi pametnu skalabilnost ugovora, […]

TOMO/USD Cena Uživo

TomoChain Kurs

(TOMO) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je TomoChain (TOMO)?

Objavljen u decembru 2018. godine, TomoChain (TOMO) je projekat koji pokušava da poboljša skalabilnost Ethereum (ETH) blok-lanca. To se prvenstveno postiže povećanjem kapaciteta transakcija u sekundi (TPS).

Konačni cilj projekta je izgradnja blockchain infrastrukture za decentralizovane aplikacije (DApps) i poboljšanje integracije i sigurnosti. TomoChain-ovo rešenje je da ponudi pametnu skalabilnost ugovora, zadatak koji zahteva rešavanje načina na koji blockchain može da obrađuje veći broj transakcija u sekundi, eksponencijalno povećavajući korisnost pametnih ugovora za slučajeve i aplikacije iz stvarnog sveta.

Ko su osnivači TomoChain-a?

TomoChain je osnovao Long Vuong, koji je ujedno i direktor kompanije TomoChain Pte. Ltd.

Pre toga, bio je izvršni direktor CitiMe-a i suosnivač i vođa projekta NEM (KSEM) blok-lanca u Alternative Blockchain. On je stručnjak u oblastima blokčejna i ekonomije, a u prošlosti je bio savetnik za niz blokčein projekata.

Šta čini TomoChain jedinstvenim?

TomoChain ima niz jedinstvenih karakteristika, kao što su konsenzus o dokazivanju autoriteta, sistem masternode, potvrda od 2 sekunde, gotovo nepostojeće naknade za transakcije, ugrađeni protokol za razmenu, ICO šabloni pametnih ugovora, API podrška za token osiguranje i integracije i funkcije višestrukih transakcija bez ikakvih naknada između Ethereum-a i TomoChain-a.

Mreža TomoChain pokrenuta je 2018. godine i uključivala je glasanje sa dokazima o ulozima. Prelazak na masternode učinio je TOMO valutom koja se može minirati, a ove masternode učestvuju u kreiranju i verifikaciji blokova. Kompenzirano im je održavanje mreže kovanim TOMO.

Ako korisnik želi da postane kandidat za masternode, mora da položi 50.000 TOMO. Masternodima je dozvoljeno da na kraju podnesu ostavku, ali deponovani TOMO ostaje zaključan na 1.296.000 blokova nakon što je ostavka izdata. Jednom kada korisnik postane kandidat za masternode, mora da postane jedan od 150 glavnih glasovanih kandidata. Ako budu izabrani, dobiće TOMO nagrade srazmerno broju blokova koje uspeju da potpišu.

Kao takav, TomoChain pruža skalabilni blok lanac koji može biti brži i ima niže naknade. TomoChain ima širok spektar slučajeva upotrebe.

TomoChain pruža opštu blockchain platformu koja omogućava transakcije sa gotovo nultom naknadom i trenutnom potvrdom, verifikaciju uloga, ulog u glasača i pokretanje masternode.

Takođe nudi TomoZ ili Zero Friction protokol koji omogućava vlasnicima tokena da plaćaju naknade za transakcije u znaku po svom izboru. Ostale usluge koje nudi TomoChain su Tomok i Relaiers, što je decentralizovani protokol za razmenu koji omogućava preduzećima da naprave decentralizovane razmene i platforme za sletanje. TomoP je protokol o privatnosti koji je razvijen na TomoChain-u kako bi omogućio sigurne i neprative transakcije.

Kako kupiti TomoChain (TOMO)?

TomoChain (TOMO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

TomoChain Vesti