Tokenlon Network Token LON

Rank #342 Websajt Dokumetacija GIT

Tokenlon Network Token Cena (LON) 1.80%

$0.9157

Šta je Tokenlon Netvork Token (LON)? LON je uslužni token koji usklađuje zainteresovane strane ekosistema i podstiče širenje ekosistema. Ko su osnivači LON-a? Tokenlon je decentralizovani protokol za razmenu i poravnanje plaćanja zasnovan na Ethereum blockchain tehnologiji. Trenutno pokreće Tokenlon DEKS, decentralizovani protokol za razmenu i poravnanje plaćanja koji ima za cilj da masama obezbedi […]

LON/USD Cena Uživo

Tokenlon Network Token Kurs

(LON) Kurs
24 Sata1.80%
7 Dana1.87%
30 Dana22.14%
60 Dana33.68%
90 Dana41.17%

Šta je Tokenlon Netvork Token (LON)?

LON je uslužni token koji usklađuje zainteresovane strane ekosistema i podstiče širenje ekosistema.

Ko su osnivači LON-a?

Tokenlon je decentralizovani protokol za razmenu i poravnanje plaćanja zasnovan na Ethereum blockchain tehnologiji. Trenutno pokreće Tokenlon DEKS, decentralizovani protokol za razmenu i poravnanje plaćanja koji ima za cilj da masama obezbedi sigurno, pouzdano i neometano iskustvo trgovanja.

Šta LON čini jedinstvenim?

LON tokeni imaju sledeća dva glavna slučaja upotrebe:

Popust na naknadu: Tokenlon trenutno naplaćuje standardnu naknadu od 0,30% za većinu transakcija. Držanjem LON-a korisnici mogu ostvariti odgovarajuće popuste na osnovu broja zadržanih tokena.

Upravljanje: LON će zajednici dati pravo da učestvuje u upravljanju Tokenlonom. Vlasnici LON-a mogu poboljšati Tokenlon pokretanjem predloga za unapređenje Tokenlon-a (TIP) i glasanjem, kao što je utvrđivanje upotrebe trezora, parametara naknada, otkupnih parametara, prateće imovine, karakteristika proizvoda itd.

Koliko žetona mreže Tokenlon (LON) postoji u opticaju?

Od decembra 2020. godine u opticaju je bilo oko 110 miliona LON. Maksimalna ponuda je postavljena na 200 miliona LON.

Kako kupiti Tokenlon Network Token (LON)?

Tokenlon Network Token (LON) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Tokenlon Network Token Vesti