Theta Fuel TFUEL

Rank #68 Websajt Dokumetacija GIT

Theta Fuel Cena (TFUEL) 2.29%

$0.06748

Šta je Theta Fuel (TFUEL)? Theta Fuel (TFUEL) je jedan od dva izvorna tokena na Theta blockchain-u. TFUEL ne bi trebalo da bude zamenjen sa Theta Token (THETA), koji je upravljački znak Theta blockchain-a podržan od hiljada čvorova Guardian-a u zajednici i njegovih Enterprise validatora, uključujući Google, Binance, Blockchain ventures, Gumi i Samsung. TFUEL je […]

TFUEL/USD Cena Uživo

Theta Fuel Kurs

(TFUEL) Kurs
24 Sata2.29%
7 Dana5.40%
30 Dana-20.82%
60 Dana-26.54%
90 Dana-18.11%

Šta je Theta Fuel (TFUEL)?

Theta Fuel (TFUEL) je jedan od dva izvorna tokena na Theta blockchain-u. TFUEL ne bi trebalo da bude zamenjen sa Theta Token (THETA), koji je upravljački znak Theta blockchain-a podržan od hiljada čvorova Guardian-a u zajednici i njegovih Enterprise validatora, uključujući Google, Binance, Blockchain ventures, Gumi i Samsung.

TFUEL je drugi token na bloku Theta koji služi kao uslužni token u decentralizovanoj isporuci video zapisa i podataka, a takođe deluje i kao gasni žeton. To znači da se koristi za napajanje svih operacija na Theta blockchain-u, poput plaćanja posrednicima za deljenje video toka, za primenu i interakciju sa pametnim ugovorima i kao naknade povezane sa transakcijama NTF-ova i DeFi aplikacija.

Pored toga, koristi se i za podsticanje korisnika u ekosistemu koji dele svoju suvišnu računarsku snagu kao Edge Compute čvorovi, kao i resurse propusne moći kao Edge Caching čvorovi za video tokove i druge podatke.

Ko su osnivači Theta Fuel?

Theta Fuel i, u produžetku, čitav Theta Ekosistem, osnovali su Mitch Liu i Jieii Long 2017. Liu ima dugu istoriju u industriji igara, video i virtuelne stvarnosti, suosnivač kompanije za video oglašavanje Tapjoi, mobile social gaming startup Gameviev Studios i THETA.tv, platforma za live streaming čiji je DApp prvi izgrađen na Theta protokolu.

Jieii Long je drugi Theta-in suosnivač i tehnički direktor, prateći slično višegodišnje iskustvo u automatizaciji dizajna, igrama, VR-u i distribuiranim sistemima velikih razmera. Autor je više recenziranih akademskih radova i ima različite patente u video streamingu, blockchainu i virtuelnoj stvarnosti.

Theta sada ima skroman tim, a na njenoj zvaničnoj veb stranici su navedeni strateški korporativni investitori kao što su Samsung NEKST, Soni Innovation Fund, investitori u medije BDMI Bertelsmann Digital Media Investments, CAA Creative Artists Agenci i tradicionalni VC Silicon Vallei uključujući DCM, Sierra Ventures i VR Fund .

Šta čini Theta Fuel? jedinstvenim?

Theta-in glavni slučaj primene je decentralizacija video prenosa, isporuke podataka i računarskog računara, čineći ga efikasnijim, isplativijim i poštenijim za učesnike u industriji. Mreža radi na izvornom blok lancu, sa dva izvorna tokena, poznata kao Theta (THETA) i Theta Fuel (TFUEL), koji pokreću unutrašnju ekonomiju.

Theta-in apel je trostruk: gledaoci se nagrađuju kvalitetnijom uslugom striminga, kreatori sadržaja poboljšavaju zaradu, a posrednici – video platforme – štede novac na izgradnji infrastrukture i povećavaju oglašavanje i prihode od pretplata. Korisnici imaju podsticaj da gledaju mrežni sadržaj i dele mrežne resurse, jer nagrade dolaze u obliku TFUEL tokena.

Platforma je otvorenog koda, a vlasnici tokena dobijaju upravljačka ovlašćenja kao i kod mnogih blockchain ekosistema zasnovanih na dokazima (PoS). Pored videa, podataka i računarstva, Theta pruža uslugu programerima koji žele da pokrenu decentralizovane aplikacije (DApps) kao što su DeFi i NFT na svojoj potpuno opremljenoj EVM-kompatibilnoj platformi pametnih ugovora.

Kako kupiti Theta Fuel (TFUEL)?

Theta Fuel (TFUEL) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Theta Fuel Vesti