The Sandbox SAND

Rank #166 Websajt Dokumetacija

The Sandbox Cena (SAND) 1.79%

$0.5392

Šta je The Sandbox (SAND)? The Sandbox je pokrenut 2011. godine od strane Pikovl-a, virtuelni svet zasnovan na blockchain-u, omogućavajući korisnicima da kreiraju, grade, kupuju i prodaju digitalna sredstva u obliku igre. Kombinovanjem moći decentralizovanih autonomnih organizacija (DAO) i nezamenljivih tokena (NFT), Peskovnik stvara decentralizovanu platformu za naprednu igračku zajednicu. Prema zvaničnom dokumentu, glavna misija […]

SAND/USD Cena Uživo

The Sandbox Kurs

(SAND) Kurs
24 Sata1.79%
7 Dana2.87%
30 Dana17.76%
60 Dana-8.17%
90 Dana31.83%

Šta je The Sandbox (SAND)?

The Sandbox je pokrenut 2011. godine od strane Pikovl-a, virtuelni svet zasnovan na blockchain-u, omogućavajući korisnicima da kreiraju, grade, kupuju i prodaju digitalna sredstva u obliku igre. Kombinovanjem moći decentralizovanih autonomnih organizacija (DAO) i nezamenljivih tokena (NFT), Peskovnik stvara decentralizovanu platformu za naprednu igračku zajednicu.

Prema zvaničnom dokumentu, glavna misija platforme The Sandbox je uspešno uvođenje blockchain tehnologije u redovno igranje igara. Platforma se fokusira na omogućavanje kreativnog modela „igraj da zaradiš“, koji omogućava korisnicima da istovremeno budu i kreatori i igrači. The Sandbox koristi moći blockchain tehnologije uvođenjem SAND uslužnog tokena, koji olakšava transakcije na platformi.

Ko su osnivači The Sandbox-a?

Arthur Madrid je suosnivač i izvršni direktor kompanije Pikovl i jedna je od pokretačkih snaga iza The Sandbox-a. Diplomirao je ekonomiju na Univerzitetu Pariz Dauphine 2000. Profesionalna karijera u Madridu započela je kao savetnik za Eurogroup Consulting France, ali je ubrzo pronašao svoj preduzetnički duh. 2001. godine osnovao je 1-Click Media, koji je kasnije kupio Ipercast.

Sebastien Borget je takođe suosnivač kompanije Pikovl i služi kao glavni izvršni direktor kompanije. Diplomirao je umrežavanje računarskih sistema i telekomunikacije na Institut national des Telecommunications 2007. Njegova profesionalna karijera započela je kao vođa projekta za 1-Click Media, a od tada su Arthur Madrid i Sebastien Borget preduzetnički duo. Osnovali su Pikovl 2011. godine i kontinuirano rade na projektima zajedno.

Šta čini The Sandbox jedinstvenim?

The Sandbox je jedinstvena platforma jer uvodi blockchain tehnologiju u svet igara. Industrija igara je ogromno neiskorišćeno tržište kada je u pitanju usvajanje blockchain tehnologije, a Pikovl je to video 2011. Stvaranjem svemira u kojem igrači mogu stvarati i sakupljati imovinu zasnovanu na blockchain-u, The Sandbox ima za cilj revoluciju na tržištu. Čini nišu za sebe na globalnom tržištu igara.

Fokusirajući se na sadržaj koji generišu korisnici, The Sandbox stvara metaverzum uključenih igrača koji doprinose daljem razvoju platforme. I ne samo to, uvođenjem SAND tokena, The Sandbox promoviše decentralizovano upravljanje i omogućava korisnicima da dele svoje stavove i ideje o razvoju projekta. Zahvaljujući tehnologiji koja se razvija, decentralizovano upravljanje postaje neophodno za projekte zasnovane na blockchain-u.

Kompanija je započela s velikom brzinom i privukla podršku i investicije brojnih velikih imena u industriji igara na sreću. Tu spadaju brendovi poput Atari, Helik i CriptoKitties.

Kako kupiti The Sandbox (SAND)?

The Sandbox (SAND) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

The Sandbox Vesti