Telcoin TEL

Rank #62 Websajt Dokumetacija GIT

Telcoin Cena (TEL) 1.91%

$0.001937

Šta je Telcoin (TEL)? Telcoin (TEL) je decentralizovani kripto zasnovani na Ethereumu, osnovan u julu 2017. godine u Singapuru, da bi bio most između kriptoza, blok-lanca i telekomunikacione industrije. Cilj projekta je da se udruži sa vodećim imenima u telekomunikacijskoj industriji poput Verizona i AT&T kako bi se uklonila svađa koja postoji između platnih platformi […]

TEL/USD Cena Uživo

Telcoin Kurs

(TEL) Kurs
24 Sata1.91%
7 Dana-5.24%
30 Dana-28.09%
60 Dana-43.00%
90 Dana-47.88%

Šta je Telcoin (TEL)?

Telcoin (TEL) je decentralizovani kripto zasnovani na Ethereumu, osnovan u julu 2017. godine u Singapuru, da bi bio most između kriptoza, blok-lanca i telekomunikacione industrije.

Cilj projekta je da se udruži sa vodećim imenima u telekomunikacijskoj industriji poput Verizona i AT&T kako bi se uklonila svađa koja postoji između platnih platformi i mobilnog novca.

Glavni fokus Telcoina je tržište doznaka, gde je Vestern Union trenutno jasni lider. Telcoin se udružuje sa globalnim telekomima i mobilnim novčanim platformama kako bi korisnicima pružio brze i jeftine digitalne doznake na mobilne platforme novca i e-novčanike.

Telcoin (TEL) je ERC-20 token zasnovan na Ethereum blockchain-u. TEL se koristi u telekoin ekosistemu za plaćanje na veb lokacijama e-trgovine.

Ko su osnivači Telcoina?

  1. godine Paul Neuner i Claude Eguienta su osnovali Telcoin kako bi pomogli korisnicima da globalno prenose novac za nekoliko sekundi. Paul Neuner, koji služi kao predsednik kompanije Telcoin, sakupio je preko 12 godina na polju telekomunikacija pre nego što se upustio u svet blokčejna.

Njegovo najranije učešće kao tehnološkog preduzetnika u telekomunikacijskom prostoru započinje sa Mobiusom, startapom koji pruža usluge upravljanja prevarama za mobilne mreže. 2012. godine osnovao je Pangea K.K., kompaniju za razvoj softverskih mobilnih aplikacija sa sedištem u Tokiju, Japan.

Pre uspostavljanja Telkoina, u martu 2017. godine pokrenuo je Ikou, mobilnu aplikaciju za kreiranje i organizaciju događaja. 2018. godine pokrenuo je Sedonu, uslugu upravljanja telekom prevarama sledeće generacije koja se fokusira na obezbeđivanje suverenih mobilnih finansijskih usluga.

Claude Eguienta služi kao izvršni direktor kompanije Telcoin i rukovodi projektom. Ima MS iz računarstva gde se fokusirao na distribuirane sisteme. Klod je više od decenije radio za startape i velike tehnološke kompanije fokusirajući se na pružanje klijentima najboljih finansijskih usluga.

Šta čini Telcoin jedinstvenim?

Glavni fokus Telcoina su tržišta doznaka. Iako postoji gotovo pet mobilnih telefona na bankovni račun, ljudi i dalje čekaju na red da pošalju novac od skupih agenata za doznake, a Vestern Union je najveći.

Iskorišćavajući snagu blockchaina, Telcoin donosi ljudima u zemljama u razvoju bržu, jeftinu alternativu uslugama doznaka. Da bi to postigao, Telcoin globalno sarađuje sa mobilnim operaterima i e-novčanicima, omogućavajući im da beskontaktnom uslugom dođu do široke baze korisnika.

Kao i svaka druga decentralizovana digitalna imovina, i Telcoin svojim korisnicima pruža potpun pristup novcu putem njihovih telefona. Po svojoj volji, korisnici mogu da šalju i primaju novac sa bilo kog mesta na svetu. Projekat je takođe usredsređen na korisnika, održavajući platformu što je moguće korisnijom i poznatijom.

Telekom operateri koji se povezuju na mrežu Telcoin odmah mogu izdati TEL tokene. Mreža daje podsticaje; što više operatora TEL token prometa ima, to više podsticaja dobija od mreže.

Podstaknuti model Telcoina nudi izuzetno niske usluge koje su atraktivne krajnjim korisnicima, ali su i dalje profitabilne za mreže, navodi Telcoin.

Kako kupiti Telcoin (TEL)?

Telcoin (TEL) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Telcoin Vesti