Synthetix SNX

Rank #52 Websajt Dokumetacija

Synthetix Cena (SNX) 0.00%

$0.00000000

Šta je Synthetix (SNX)? Synthetix je protokol za decentralizovane finansije (DeFi) koji omogućava izlaganje na lancu širokom spektru kripto i nekripto imovine. Protokol je zasnovan na Ethereum (ETH) blok lancu i nudi korisnicima pristup visoko likvidnim sintetičkim sredstvima (sintisajzerima). Sintetizatori prate i pružaju povraćaj osnovnog sredstva bez potrebe da neko direktno drži sredstvo. Platforma ima […]

SNX/USD Cena Uživo

Synthetix Kurs

(SNX) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Synthetix (SNX)?

Synthetix je protokol za decentralizovane finansije (DeFi) koji omogućava izlaganje na lancu širokom spektru kripto i nekripto imovine. Protokol je zasnovan na Ethereum (ETH) blok lancu i nudi korisnicima pristup visoko likvidnim sintetičkim sredstvima (sintisajzerima). Sintetizatori prate i pružaju povraćaj osnovnog sredstva bez potrebe da neko direktno drži sredstvo.

Platforma ima za cilj da proširi prostor kriptovaluta uvođenjem ne-blokovskih sredstava, pružajući pristup robusnijem finansijskom tržištu.

Ko su osnivači Synthetixa?

Mrežu je u septembru 2017. godine pokrenuo Kain Warwick pod imenom Havven (HAV). Otprilike godinu dana kasnije kompanija se preimenovala u Synthetix.

Kain Warwick je osnivač Synthetix-a i neizvršni direktor maloprodajne mreže blueshift. Pre osnivanja Synthetix-a, Warwick je radio na nekoliko drugih projekata kripto valuta. Takođe je osnovao Pouncer, sajt za aukcije uživo ekskluzivno za Australiju.

Peter McKean, izvršni direktor projekta, ima preko dve decenije iskustva u razvoju softvera. Ranije je radio kao programer u ICL Fujitsu.

Jordan Momtazi, glavni izvršni direktor kompanije Synthetix, poslovni je strateg, tržišni analitičar i lider prodaje sa višegodišnjim iskustvom u blokcheinu, kripto valutama, digitalnim plaćanjima i sistemima e-trgovine.

Justin J. Moses, tehnički direktor, bio je bivši direktor inženjeringa u MongoDB-u i zamenik šefa prakse u Lab49. Takođe je suosnivač kompanije Pouncer.

Šta Synthetix čini jedinstvenim?

Synthetix je decentralizovana berza (DEKS) i platforma za sintetička sredstva. Protokol je dizajniran na način koji korisnike izlaže osnovnim sredstvima putem sintetičara, bez potrebe da drže osnovno sredstvo.

Platforma omogućava korisnicima autonomnu trgovinu i razmenu sintetičara. Takođe ima bazen za uloge u kojem vlasnici mogu uložiti svoje SNKS tokene i nagrađeni su udelom u transakcijskim naknadama na berzi Synthetix

Platforma prati osnovnu imovinu koristeći pametne protokole isporuke cena koji se zovu proroci. Synthetix omogućava korisnicima da neometano trguju sintetičarima, bez problema sa likvidnošću / klizanjem. Takođe eliminiše potrebu za nezavisnim facilitatorima.

SNKS tokeni se koriste kao zalog za sintetička sredstva koja se kovaju. To znači da su SNKS tokeni kad god se izdaju sintetičari zaključani u pametnom ugovoru.

Od lansiranja, protokol je prešao na Optimistic Ethereum mainnet da bi pomogao da se smanje naknade za gorivo na mreži i smanji kašnjenje proroka.

Kako kupiti Synthetix (SNX)?

Synthetix (SNX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Synthetix Vesti