Symbol XYM

Rank #207 Websajt Dokumetacija GIT

Symbol Cena (XYM) 0.42%

$0.02476

Šta je simbol? Simbol je pouzdani i sigurni blok-lanac preduzeća koji ublažava poslovna trvenja, povećavajući protok podataka i inovacija kako bi nadopunio stvaranje, razmenu i zaštitu imovine. Simbol je namenski napravljen da pomogne preduzećima da smanje troškove, smanje složenost i usmere inovacije. Pokrenut u martu 2021. godine, Simbol koristi jedinstvenu hibridnu (javnu / privatnu) arhitekturu, […]

XYM/USD Cena Uživo

Symbol Kurs

(XYM) Kurs
24 Sata0.42%
7 Dana-1.47%
30 Dana-14.26%
60 Dana-16.50%
90 Dana-7.30%

Šta je simbol?

Simbol je pouzdani i sigurni blok-lanac preduzeća koji ublažava poslovna trvenja, povećavajući protok podataka i inovacija kako bi nadopunio stvaranje, razmenu i zaštitu imovine. Simbol je namenski napravljen da pomogne preduzećima da smanje troškove, smanje složenost i usmere inovacije.

Pokrenut u martu 2021. godine, Simbol koristi jedinstvenu hibridnu (javnu / privatnu) arhitekturu, omogućavajući preduzećima da iskoriste transparentnost koju nude javni lanci, istovremeno dozvoljavajući postavljanje ograničenja podataka i mera šifriranja radi poverljivijih informacija. Uz velike nadogradnje fleksibilnosti, sigurnosti, brzine i jednostavnosti upotrebe, platforma Simbol je najbolje rešenje u klasi za blockchain preduzeća.

KSIM je matična valuta javnog blockchain-a Simbol i koristi se kao mehanizam za prenos osnovne vrednosti za blockchain.

Šta je NEM Group?

NEM Group je matična kompanija dizajnirana da podrži rast NEM ekosistema koji dovodi do lansiranja Simbol (NEM 2.0), NEM-ove sledeće generacije Enterprise blockchain-a i NEM NIS1, NEM-ove originalne blockchain platforme.

Osnovan 2020. godine od tima iskusnih lidera i korporativnih stručnjaka, NEM Group je usmerena struktura komercijalnog upravljanja koja nadgleda i koordinira aktivnosti NEM softvera, NEM trgovanja i NEM Ventures, kako bi se osigurala isporuka simbola i podržao rast NEM ekosistema .

NEM Softvare se fokusira na razvoj proizvoda i poslovanja; NEM Trading je odgovoran za sve finansije, uključujući upravljanje likvidnošću, podršku razmeni i pozajmljivanje tokena; i NEM Ventures je ogranak rizičnog kapitala i ulaganja, fokusiran na strateška partnerstva.

Misija NEM Grupe je da efikasno koordiniše i uskladi napore za podsticanje rasta snažnog i zdravog ekosistema koji će doprineti razvoju blockchain tehnologije za generacije koje dolaze.

Kako kupiti Symbol (XYM)?

Symbol (XYM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Symbol Vesti