SwissBorg CHSB

Rank #98 Websajt Dokumetacija GIT

SwissBorg Cena (CHSB) -5.78%

$0.2101

Šta je SvissBorg (CHSB)? SvissBorg je projekat sa sedištem u Švajcarskoj čiji je cilj da se neovisnost i decentralizacija uvedu u lične finansije. Pokrenut 2017. godine, SvissBorg ima za cilj revoluciju u švajcarskom privatnom bankarstvu i upošljavanje moći blokčejn tehnologije i pametnih ugovora za stvaranje decentralizovane mreže za lične finansije. SvissBorg se oslanja na svoj […]

CHSB/USD Cena Uživo

SwissBorg Kurs

(CHSB) Kurs
24 Sata-5.78%
7 Dana-17.11%
30 Dana-26.23%
60 Dana20.65%
90 Dana14.79%

Šta je SvissBorg (CHSB)?

SvissBorg je projekat sa sedištem u Švajcarskoj čiji je cilj da se neovisnost i decentralizacija uvedu u lične finansije. Pokrenut 2017. godine, SvissBorg ima za cilj revoluciju u švajcarskom privatnom bankarstvu i upošljavanje moći blokčejn tehnologije i pametnih ugovora za stvaranje decentralizovane mreže za lične finansije.

SvissBorg se oslanja na svoj višekorisni CHSB token kako bi omogućio korisnicima da izvrše mnoštvo radnji na mreži. Cilj projekta je stvaranje demokratskog, decentralizovanog i profesionalnog ekosistema, omogućavajući korisnicima da sa lakoćom upravljaju svojim kripto portfeljima. Kreatori SvissBorga takođe su pokrenuli aplikaciju SvissBorg Vealth koja dodatno optimizuje upravljanje ličnim finansijama. Aplikacija koristi revolucionarnu MPC tehnologiju bez ključa kako bi korisnicima omogućila razmenu između fiat-a i kripto-računara u nekoliko sekundi.

Ko su osnivači SvissBorg-a?

Cirus Fazel je jedan od suosnivača i trenutni izvršni direktor SvissBorg-a. Diplomirao je međunarodno poslovno upravljanje na poslovnoj školi EDHEC 2007. Njegova profesionalna karijera započela je kao portfolio savetnik u Julius Baer-u 2007. Kasnije je Fazel postao savetnik hedge fonda za Aramis Capital. 2016. njegovo zanimanje za lične finansije dobilo je novu formu i pomogao je u osnivanju SvissBorg-a.

Anthoni Lesoismier-Geniauk je drugi suosnivač i tehnički direktor SvissBorg-a. Diplomirao je finansije na Politech Nice Sophia 2008. godine i odmah počeo da radi u polju. U početku je bio pomoćnik upravnika fondova, a kasnije je postao šef digitalnog savetništva u JFD Vealth. 2016. godine udružio se sa Sajrusom Fazelom i suosnivačem kompanije SvissBorg.

Šta čini SvissBorg jedinstvenim?

Prema osnivačima SvissBorg-a, trenutni bankarski sistem je zastareo i njihov projekat je odgovor na ovaj problem. Uvođenjem blockchain tehnologije u lične finansije, SvissBorg želi da pojedincima pruži potpunu kontrolu nad njihovim portfeljima i ulaganjima.

Centralne vrednosti kompanije uključuju transparentnost, jednakost kroz meritokratiju i nepristrasnost. SvissBorg platforma u velikoj meri zavisi od blockchain decentralizacije kako bi se osiguralo da su lični podaci zaštićeni i korisnici mogu da kontrolišu svoja sredstva bez ograničenja.

SvissBorg tim se može pohvaliti inkluzivnošću i ima članove širom sveta. Mobilna aplikacija je jedna od najboljih aplikacija za kriptovalute u prodavnicama aplikacija i privukla je više od 100.000 verifikovanih aktivnih korisnika širom sveta.

Kako kupiti SwissBorg (CHSB)?

SwissBorg (CHSB) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

SwissBorg Vesti