Swipe SXP

Rank #148 Websajt Dokumetacija GIT

Swipe Cena (SXP) 0.00%

$0.00000000

Šta je Swipe (SKSP)? Swipe je platforma koja sa svoja tri glavna postojeća proizvoda čini most između sveta fiat i kripto valuta: Swipe mobilni novčanik sa više sredstava, Swipe debitna kartica finansirana kriptovalutom i Swipe Token (SKSP). Swipe novčanik deluje kao glavna pristupna tačka Swipe ekosistema i može se koristiti za skladištenje i upravljanje širokim […]

SXP/USD Cena Uživo

Swipe Kurs

(SXP) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Swipe (SKSP)?

Swipe je platforma koja sa svoja tri glavna postojeća proizvoda čini most između sveta fiat i kripto valuta: Swipe mobilni novčanik sa više sredstava, Swipe debitna kartica finansirana kriptovalutom i Swipe Token (SKSP).

Swipe novčanik deluje kao glavna pristupna tačka Swipe ekosistema i može se koristiti za skladištenje i upravljanje širokim spektrom imovine – uključujući i kripto valute i fiat valute. Novčanik se takođe može koristiti za upravljanje Swipe-ovim drugim proizvodom – Swipe debitnom karticom. Ovo zaduženje omogućava korisnicima da kriptovalute troše na Visa terminalima za plaćanje i dolaze u raznim ukusima, od kojih svaki nudi sve veće pogodnosti i pogodnosti.

Ovaj ekosistem pokreće Swipe Token (SKSP), koji funkcioniše kao gorivo za Swipe mrežu i koristi se za plaćanje naknada za transakcije. Vlasnici SKSP tokena ispunjavaju uslove za ekskluzivne popuste na aplikaciju Svipe, a token se može koristiti za vršenje fiat plaćanja putem Swipe debitne kartice.

Ko su osnivači Swipe?

Swipej e osnovao Joselito Lizarondo, rani investitor u Bitcoin i pojedinac sa bogatim iskustvom u startup preduzećima. Lizarondo trenutno služi kao izvršni direktor platforme.

Pored toga, bivši viši kreator u kompaniji Vibial Group John Khenneth direktor je Swipe-a, dok je Anecita Sotomil – bivša poreska i pravna službenica u PricevaterhouseCoopers – glavni pravni direktor (CLO). I na kraju, izvršni tim Swipe-a zaokružio je novo dodati tehnički direktor Henri Niduaza, ostvareni dvostruki tehnički direktor sa više od trideset godina iskustva u bankama, maloprodaji i fintech-u.

Čitav Swipe tim sastoji se od nešto više od desetak pojedinaca, uključujući programere, inženjere, osoblje za marketing i upravljanje zajednicom. Prevlačenje je prva kripto orijentisana pozicija za većinu trenutnih članova tima.

U julu 2020. objavljeno je da je Swipe kupio Binance – jedna od vodećih svetskih berzi digitalne imovine – za neotkrivenu sumu.

Šta čini Swipe jedinstvenim?

Prevlačenje je dizajnirano da omogući korisnicima da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim kripto i fiat finansijama putem svoje jednostavne mobilne aplikacije i povezanog opsega kripto debitnih kartica.

Jedna od njegovih ključnih karakteristika je upotrebljivost. Swipe je dizajniran da bude dostupan korisnicima svih nivoa iskustva, što čini jednostavan zadatak čuvanjem i upravljanjem kriptovalutama u aplikaciji Swipe novčanik ili trošenjem kriptovaluta pomoću debitne kartice Swipe Visa.

Kao što je prethodno dodirnuto, Swipe (SKSP) token nalazi se u srži Swipe ekosistema. Korisnici će morati da imaju fiksni minimalni iznos SKSP-a da bi ispunili uslove za kupovinu debitne kartice Swipe Ski, Steel ili Slate – i stoga će imati koristi od pogodnosti koje nude, kao što je povraćaj gotovine do 8% pri kupovini, poboljšana ograničenja potrošnje i nula naknada za inostrane transakcije.

Čineći izuzetno jednostavnim pretvaranje kripto valuta u fiat, koji se potom mogu potrošiti pomoću debitne kartice Swipe, Swipe cilja sve veći broj vlasnika kripto valuta koji žele da svoju imovinu koriste za svakodnevne kupovine. Takođe generiše prihod od transakcija i naknada za razmenu, koji se koristi za podršku širenju ekosistema i njegovom uvođenju u nove regione.

Pored otključavanja raznih pogodnosti za vlasnike, SKSP se takođe može koristiti za kreiranje i glasanje o predlozima upravljanja, omogućavajući nosiocima da pomognu u oblikovanju razvoja ekosistema Swipe.

Kako kupiti Swipe (SXP)?

Swipe (SXP) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Swipe Vesti