SUN SUN

Rank #321 Websajt Dokumetacija GIT

SUN Cena (SUN) 0.00%

$0.00000000

Šta je SUN (SUN)? SUN (SUN) je kripto valuta dizajnirana za dalji razvoj decentralizovanih finansija (DeFi) na blockchain mreži TRON (TRKS). Opisani kao „najznačajniji bitcoin ekvivalent na TRON-u“, SUN je dobrovoljni projekat koji radi na TRON-ovom TRC-20 token standardu. Posvećena zajednica administrira operacije putem pametnih ugovora. SUN-ova geneza rudarska faza započela je početkom septembra 2020. […]

SUN/USD Cena Uživo

SUN Kurs

(SUN) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je SUN (SUN)?

SUN (SUN) je kripto valuta dizajnirana za dalji razvoj decentralizovanih finansija (DeFi) na blockchain mreži TRON (TRKS).

Opisani kao „najznačajniji bitcoin ekvivalent na TRON-u“, SUN je dobrovoljni projekat koji radi na TRON-ovom TRC-20 token standardu. Posvećena zajednica administrira operacije putem pametnih ugovora.

SUN-ova geneza rudarska faza započela je početkom septembra 2020. godine, trajući dve nedelje pre zvaničnog lansiranja. Učesnici mogu uložiti TRON-ov TRKS token ili druge TRC-20 tokene da bi zaradili nagrade i upravljačka prava za SUN.

Ko su osnivači SUN-A?

SUN je usko povezan sa TRON-om i upadljivo nosi prezime osnivača TRON-a, Justin Sun.

Sun je poznata ličnost u zajednici kriptovaluta, neslavna po svojoj vokalnoj promociji TRON-a i razgovaranju o kriptovaluti sa Varrenom Buffettom na ručku za koji je Sun platio 4,5 miliona dolara.

Sun je javno promovisao SUN i iako identiteti njegovih programera nisu formalno otkriveni, posvećena zajednica ima zadatak da radi i raste.

Verne DeFi mantri, sve aktivnosti i ispravke izvršavaju se na pametnim ugovorima u skladu sa procedurama upravljanja zajednicom.

Bela knjiga SUN-a to naziva „socijalnim eksperimentom“, a planovi za budućnost navode da token „takođe može da učestvuje u decentralizovanim pozajmicama, osiguranju, likvidnosti, stabilnim kovanicama itd.“

Šta čini SUN jedinstvenim?

Glavna svrha SUN-a je da postoji kao podrška protokolu TRON, čiji je cilj stvaranje decentralizovanog internet ekosistema.

SUN se posebno fokusira na DeFi i pomaže njegovo usvajanje i infiltraciju na TRON-ov blok-lanac. Kao takva, njegova funkcija oponaša funkciju izvornih tokena DeFi platformi i nagrađuje korisnike za ulaganje drugih kovanica i njihovo uključivanje u procedure upravljanja.

Njegova privlačnost će se, naravno, odnositi na postojeće korisnike TRON-a i one koji su upoznati sa DeFi ulaganjem i srodnim aktivnostima.

Profitabilnost je, čini se, upitnik od septembra 2020. godine, meseca pokretanja SUN-a. Prema tehničkoj knjizi, programeri privileguju „poštenu“ distribuciju tokena i nisu prihvatili nikakva sredstva, niti je bilo SUN rezervisano za njih ili članove TRON tima.

Ovo je za razliku od samog TRON-a koji je u početnoj ponudi kovanica (ICO) u 2017. prikupio preko 70 miliona dolara.

Kako kupiti SUN (SUN)?

SUN (SUN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.