Sora XOR

Rank #184 Websajt GIT

Sora Cena (XOR) -3.37%

$0.00006444

šta je Sora? SORA je novi ekonomski sistem koji decentralizuje koncept centralne banke, kao i mreža koja primenjuje novi način za arhitekturu parahejnskog blok-lanca koji se povezuje sa relejnim lancem Polkadot i ekosistemom pomoću ugrađenih alata fokusiranih na DeFi. Mreža SORA se ističe u pružanju alata za decentralizovane aplikacije koje koriste digitalna sredstva, kao što […]

XOR/USD Cena Uživo

Sora Kurs

(XOR) Kurs
24 Sata-3.37%
7 Dana-39.38%
30 Dana-71.27%
60 Dana-85.40%
90 Dana-91.86%

šta je Sora?

SORA je novi ekonomski sistem koji decentralizuje koncept centralne banke, kao i mreža koja primenjuje novi način za arhitekturu parahejnskog blok-lanca koji se povezuje sa relejnim lancem Polkadot i ekosistemom pomoću ugrađenih alata fokusiranih na DeFi.

Mreža SORA se ističe u pružanju alata za decentralizovane aplikacije koje koriste digitalna sredstva, kao što su zamene atomskih tokena, premošćavanje tokena u druge blok-lance i stvaranje programskih pravila koja uključuju digitalna sredstva.

Kako kupiti Sora (XOR)?

Sora (XOR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Sora Vesti