Sologenic SOLO

Rank #241 Websajt Dokumetacija GIT

Sologenic Cena (SOLO) -1.83%

$0.09920

Šta je Sologenic? Sologenic spaja tradicionalne finansije sa blockchain-om. Sologenski ekosistem ima za cilj da kripto investitorima olakša razmenu imovine i ulaganje u različite konvencionalne finansijske instrumente. Ekosistem ima za cilj uklanjanje prepreka ulasku za pojedinačne i institucionalne kripto investitore. Sologenic im omogućava da trguju ne-blockchain klase imovine, kao što su akcije, ETF-ovi i roba, […]

SOLO/USD Cena Uživo

Sologenic Kurs

(SOLO) Kurs
24 Sata-1.83%
7 Dana4.20%
30 Dana-8.91%
60 Dana-16.33%
90 Dana-20.39%

Šta je Sologenic?

Sologenic spaja tradicionalne finansije sa blockchain-om. Sologenski ekosistem ima za cilj da kripto investitorima olakša razmenu imovine i ulaganje u različite konvencionalne finansijske instrumente.

Ekosistem ima za cilj uklanjanje prepreka ulasku za pojedinačne i institucionalne kripto investitore. Sologenic im omogućava da trguju ne-blockchain klase imovine, kao što su akcije, ETF-ovi i roba, sa jednom kripto valutom SOLO.

Tokenizirajte sredstva sa SOLO

Vlasnici SOLO imaju pristup širokom spektru akcija sa više od 30 svetskih berzi u Severnoj Americi, Evropi, Aziji i Okeaniji. SOLO će omogućiti ljudima širom sveta da kupuju i prodaju akcije u svojim omiljenim kompanijama bez potrebe za tradicionalnim posredništvom.

Sologenic generiše stabilkovanice podržane 1: 1 stvarnom imovinom. Svaki stablecoin predstavlja vlasništvo nad stvarnom imovinom. Jednom tokenizovano, sredstvo izdato na blok lancu denominira se sufiksom Ƨ, na primer, tokenizovano sredstvo TSLA predstavlja se kao TSLAƨ.

Trgovinska imovina 24/7 na Sologenikovoj decentralizovanoj berzi

Korisnici mogu trgovati ovom tokenizovanom imovinom protiv SOLO ili KSRP na Sologenic-ovoj decentralizovanoj berzi (DEKS). Korisnici drže svoje privatne ključeve novčanika, pružajući im potpuno vlasništvo i ovlašćenje nad svojom kripto imovinom. KSRP knjiga omogućava brze transakcije, brza poravnanja i poboljšanu sigurnost korisnikovih kriptovaluta.

100% naknada za transakcije se spaljuje slanjem na adresu izdavanja mrežnog prolaza (Blackhole). To znači da Sologenic primenjuje deflatorni mehanizam kako bi smanjio ukupnu ponudu SOLO tokena.
Solo Cards

Vlasnici SOLO-a imaju pravo da dobiju besplatnu SOLO karticu za trošenje kriptoza ili tokenizovane imovine bilo gde u svetu. Vlasnici SOLO imaju razne pogodnosti sa SOLO karticama, poput mesečnog povraćaja novca, pristupa salonu aerodroma, popusta na odabrane hotele i privatne događaje.

Kako kupiti Sologenic (SOLO)?

Sologenic (SOLO) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Sologenic Vesti