Serum SRM

Rank #130 Websajt Dokumetacija GIT

Serum Cena (SRM) -4.32%

$0.04643

Šta je serum (SRM)? Serum je decentralizovana razmena (DEKS) i ekosistem koji decentralizovanim finansijama (DeFi) donosi veliku brzinu i niske transakcione troškove. Nema dozvolu i izgrađen je na bloku Solana. Serum je stvoren da eliminiše ranjivosti u trenutnom DeFi prostoru koje postoje zbog nepotpune decentralizacije. Tvrdi se da je potpuno decentralizovan i da radi na […]

SRM/USD Cena Uživo

Serum Kurs

(SRM) Kurs
24 Sata-4.32%
7 Dana-7.12%
30 Dana-15.11%
60 Dana-36.34%
90 Dana-10.46%

Šta je serum (SRM)?

Serum je decentralizovana razmena (DEKS) i ekosistem koji decentralizovanim finansijama (DeFi) donosi veliku brzinu i niske transakcione troškove. Nema dozvolu i izgrađen je na bloku Solana.

Serum je stvoren da eliminiše ranjivosti u trenutnom DeFi prostoru koje postoje zbog nepotpune decentralizacije. Tvrdi se da je potpuno decentralizovan i da radi na ne-starateljskoj berzi sa podrškom za međusobno trgovanje i ne zna zahteve svog klijenta (KIC).

Solana je blok lanac na vebu koji može dostići 50.000 transakcija u sekundi. To se postiže funkcijom kašnjenja koja se može proveriti, poznatom kao SHA 265 heš-lanac, koja omogućava optimističnu kontrolu paralelnosti.

Serum razvija Serum Foundation, iza koje stoji grupa stručnjaka za kriptovalute, trgovinu i decentralizovane finansije. Projekat takođe podržava veliki broj firmi.

Ko su osnivači seruma?

Serum je suosnivač Sam Bankman-Fried. Takođe je izvršni direktor berze derivata kripto valuta FTKS i suosnivač kompanije za kvantitativno trgovanje Alameda Research. Bankman-Fried je takođe radio kao direktor razvoja Centra za efektivni altruizam i kao trgovac u ulici Jane.

Bankman-Fried je diplomirao na fizičkom fakultetu u Massachusetts Institute of Technologi.

Šta čini serum jedinstvenim?

SRM je uslužni token koji se koristi u ekosustavu Serum. Njegov protokol zamjene među lancima omogućava korisnicima da razmjenjuju sredstva između blok-lanaca na nepovjerljiv način.

Serum nudi decentralizovanu automatizovanu knjigu naloga sa punim ograničenjem koja trgovcima pruža potpunu kontrolu nad svakom porudžbinom. Puna integracija Ethereum-a i Solane čini Serum bržim i efikasnijim, a istovremeno omogućava da bude interoperabilan sa ERC20 tokenima.

Fizički rešeni ugovori sa više lanaca omogućavaju laku maržinsku poziciju u DeFi-u na sintetička sredstva. SerumBTC je model za kreiranje ERC20-a ili Solane-zasnovanih tokena za Bitcoin (BTC), a SerumUSD je model za stvaranje decentralizovanog stabilnogcoin-a koji je vezan za USD.

Nagrade za ulog distribuiraju se na osnovu performansi čvorova, koje uzimaju u obzir važne radnje na lancu, kao što je obezbeđivanje istorijata blok-lanaca za verifikaciju poravnanja među lancima.

Korisnici takođe mogu da ulažu u drugi čvor. Dio naknada za ulog čvora ide vođi i svi čvorovi dobivaju rezultate ulaganja. Ove nagrade se povećavaju produktivnim učešćem u dužnostima čvora.

Kako kupiti Serum (SRM)?

Serum (SRM) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.