Sentivate SNTVT

Rank #375 Websajt Dokumetacija GIT

Sentivate Cena (SNTVT) 0.00%

$0.00000000

Šta je Sentivate (SNTVT)? Sentivate je hibridna mreža koja se sastoji od centralizovanih i decentralizovanih komponenti. Navedeni cilj programera je da stvore alternativu savremenoj internet infrastrukturi. Mreža je dizajnirana da nadmaši mogućnosti i centralizovanih i decentralizovanih sistema, fokusirajući se na brzinu, sigurnost i skalabilnost. Spisak problema koje Sentivate želi da reši uključuje krizu propusnog opsega, […]

SNTVT/USD Cena Uživo

Sentivate Kurs

(SNTVT) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Sentivate (SNTVT)?

Sentivate je hibridna mreža koja se sastoji od centralizovanih i decentralizovanih komponenti.

Navedeni cilj programera je da stvore alternativu savremenoj internet infrastrukturi. Mreža je dizajnirana da nadmaši mogućnosti i centralizovanih i decentralizovanih sistema, fokusirajući se na brzinu, sigurnost i skalabilnost. Spisak problema koje Sentivate želi da reši uključuje krizu propusnog opsega, zastarele protokole, pokvarene DNS servere, nedostatak odgovornosti i identiteta, reaktivnu sigurnost, pravila domena i veb kategorizaciju.

Sentivate je osnovan 2014. godine, a razvija ga softverska kompanija Ariti.

Ko su osnivači Sentivate-a?

Sentivate su osnovali Thomas Marchi, Matt Karasievicz i Lev Knopp.

Thomas Marchi je izvršni direktor kompanije Sentivate. 2014. godine osnovao je Ariti, koji je pustio eksperimentalnu društvenu mrežu LNKit kao jedan od svojih prvih proizvoda.

Matt Karasievicz je finansijski direktor kompanije. Diplomirao je na univerzitetu Rider sa diplomom preduzetništva i preduzetničkih studija. Pre Sentivate-a, Karasievicz je radio kao upravni partner u Menrvah-u i predsednik KMA Satellite Inc.

Lev Knopp je odgovoran za stratešku komponentu kompanije. On je bivši američki mornarički pečat, osnivač kompanije Templar Titan Inc. i suosnivač Centra za pravdu na mreži.

Šta čini Sentivate (SNTVT) jedinstvenim?

Prema timu koji stoji iza Sentivate-a, potpuno decentralizovani veb projekti suočavaju se sa nekoliko problema, kao što su nemogućnost rešavanja problema propusnog opsega i teško podržavanje zastarelih tehnologija poput DNS-a i HTTP-a. Sentivate tvrdi da je rešenje hibridna mreža – centralizovani sistem poboljšan decentralizovanim elementima.

Sentivate koristi UDSP tehnologiju da u potpunosti zameni HTTP i TCP, omogućavajući dvosmernu vezu između pošiljaoca i primaoca sa minimalnim zakašnjenjem. To je dvosmerni, šifrovani i pouzdani protokol za prenos podataka u realnom vremenu zasnovan na UDP-u. Sve UDSP veze su podrazumevano šifrovane. UDSP nudi veliku propusnu opseg, a dvosmerne veze protoka znače da je mreža manje začepljena, ređe odlagana i pouzdanija.

Još jedna ključna karakteristika Sentivate-a je Univerzalni sistem domena (UDS), koji

sastoji se od Registratora domena, Sertifikata domena i Informacionog sistema domena (DIS). Registrator domena je dizajniran za registraciju domena i upravljanje javnim sertifikatima. Sertifikati domena pružaju informacije o imenu hosta. Informacioni sistem domena je zamena za tradicionalnu uslugu imena domena.

Kako kupiti Sentivate (SNTVT)?

Sentivate (SNTVT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Sentivate Vesti