Selfkey KEY

Rank #525 Websajt Dokumetacija

Selfkey Cena (KEY) 7.05%

$0.007117

Šta je Selfkey(KYC)? Selfkey je platforma identiteta zasnovana na blockchain-u. Tehnologija pruža pojedincima, kompanijama, berzama, fintech startapovima i bankama – platformu za upravljanje podacima o identitetu (često KYC). Osnovni tim radio je na decentralizovanom identitetu od 2014. godine u kompanijama kao što su Standard Chartered Bank, Bitmak ekchange, EKIBank i GSR. Novčanik Selfkey (Selfkey.org/Selfkey-vallet) je […]

KEY/USD Cena Uživo

Selfkey Kurs

(KEY) Kurs
24 Sata7.05%
7 Dana-25.38%
30 Dana-12.72%
60 Dana-2.85%
90 Dana36.27%

Šta je Selfkey(KYC)?

Selfkey je platforma identiteta zasnovana na blockchain-u. Tehnologija pruža pojedincima, kompanijama, berzama, fintech startapovima i bankama – platformu za upravljanje podacima o identitetu (često KYC).

Osnovni tim radio je na decentralizovanom identitetu od 2014. godine u kompanijama kao što su Standard Chartered Bank, Bitmak ekchange, EKIBank i GSR.

Novčanik Selfkey (Selfkey.org/Selfkey-vallet) je besplatni novčanik koji nije starateljski, otvorenog koda i koji omogućava korisnicima da bezbedno čuvaju i prenose i digitalna sredstva i svoj digitalni identitet. Korisnici mogu da komuniciraju na tržištu Selfkey – da bi se „jednim klikom“ prijavili za proizvode kao što su stvarni bankovni račun ili osnivanje kompanije i platili KYC.

Tradicionalni KYC postupak je skup, a često i nebezbedan – jer se podaci čuvaju u centralizovanim bazama podataka. Selfkey koristi decentralizovani pristup i kriptografske tehnologije s ciljem dramatičnog smanjenja troškova, poboljšanja sigurnosti i korisničkog iskustva u interakciji sa identitetom.

Selfkey ima za cilj revoluciju u procesu ukrcavanja u KYC i ostaće veran etosu samosuverenog identiteta – da svaki pojedinac treba da bude u stanju da poseduje i kontroliše svoj identitet.

Kako kupiti Selfkey (KEY)?

Selfkey (KEY) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Selfkey Vesti