SafeMoon SAFEMOON

Rank #202 Websajt Dokumetacija GIT

SafeMoon Cena (SAFEMOON) 0.00%

$0.00000000

Šta je SafeMoon (SAFEMOON)? SafeMoon Protocol je token decentralizovanog finansiranja (DeFi). Prema veb lokaciji SafeMoon, SafeMoon ima tri funkcije koje se odvijaju tokom svake trgovine: Reflection, LP Ackuisition i Burn. SafeMoon protokol je kombinacija RFI tokenomike i protokola za automatsko generisanje likvidnosti. Prema članku, SafeMoon planira da razvije razmenu nezamenjivog tokena (NFT), kao i dobrotvorne […]

SAFEMOON/USD Cena Uživo

SafeMoon Kurs

(SAFEMOON) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je SafeMoon (SAFEMOON)?

SafeMoon Protocol je token decentralizovanog finansiranja (DeFi). Prema veb lokaciji SafeMoon, SafeMoon ima tri funkcije koje se odvijaju tokom svake trgovine: Reflection, LP Ackuisition i Burn.

SafeMoon protokol je kombinacija RFI tokenomike i protokola za automatsko generisanje likvidnosti. Prema članku, SafeMoon planira da razvije razmenu nezamenjivog tokena (NFT), kao i dobrotvorne projekte i kripto obrazovne aplikacije.

SafeMoon je pokrenut 8. marta 2021.

Ko su osnivači SafeMoon-a?

John Karoni je izvršni direktor kompanije SafeMoon, prema njegovom Tvitter profilu.

Šta čini SafeMoon jedinstvenim?

Bela knjiga SafeMoon primećuje da je veliki problem u nastajanju DeFi industrije postojanje visokih API LP-farmi koje za novinare nemaju lak pristup u svemir.

Sa SafeMoon-om imaju za cilj da koriste ideju o statičkim nagradama (uslovljavanjem nagrade obimom tokena kojim se trguje) kako bi uklonili svaki pritisak na token koji bi mogao nastati prilikom prodaje tokena. Takođe, bela knjiga napominje da njihov „mehanizam odražavanja“ daje podsticaj vlasnicima SafeMoon-a da duže drže svoje tokene ili HODL. Automatski LP SafeMoon takođe dodaje stabilnost protokolu pružajući najnižu cenu / jastuk za držače tokena. Strategija ručnog sagorevanja SafeMoon-a takođe dugoročno pomaže držačima tokena SafeMoon, prema njihovom tehničkom radu.

Kako kupiti SafeMoon (SAFEMOON)?

SafeMoon (SAFEMOON) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

SafeMoon Vesti