Ripio Credit Network RCN

Rank #524 Websajt Dokumetacija GIT

Ripio Credit Network Cena (RCN) 0.00%

$0.00000000

Šta je Ripio Credit Network (RCN)? RCN je globalna kreditna mreža otvorenog koda koja povezuje zajmodavce, zajmoprimce i nalogodavce na blok lancu kako bi stvorila tržišta zajmova bez trenja, transparentna i bez granica. RCN Credit Marketplace je vlasnička decentralizovana aplikacija (dApp) koja omogućava korisnicima pristup RCN protokolu i povezivanje sa njegovim karakteristikama. Kombinovanjem alata za […]

RCN/USD Cena Uživo

Ripio Credit Network Kurs

(RCN) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Ripio Credit Network (RCN)?

RCN je globalna kreditna mreža otvorenog koda koja povezuje zajmodavce, zajmoprimce i nalogodavce na blok lancu kako bi stvorila tržišta zajmova bez trenja, transparentna i bez granica.

RCN Credit Marketplace je vlasnička decentralizovana aplikacija (dApp) koja omogućava korisnicima pristup RCN protokolu i povezivanje sa njegovim karakteristikama. Kombinovanjem alata za digitalno pozajmljivanje i pozajmljivanje sa svom transparentnošću i sigurnošću blok-lanca, RCN Credit Marketplace omogućava poveriocima da daju zajmove za decentralizovane finansije (DeFi) i centralizovane finansije (CeFi), pozajmljuju Peer-To-Peer (P2P) kredite i upravljaju sve na jednom mestu.

RCN pokreće sopstveni protokol pozajmljivanja i pozajmljivanja blok-lanca otvorenog koda, koji zauzvrat radi na mreži Ethereum. Sastojan od modularnog skupa pametnih ugovora, trenutna verzija protokola RCN Protocol v4.0 „Diaspore“ omogućava svojim korisnicima da denominiraju, kolaterališu, primaju, vraćaju, finansiraju, prenose i prikupljaju zajmove. Pored toga, kompatibilan je sa širokim raznovrsni proroci, vrste pozajmica i podloga.

Ko su osnivači RCN-a?

RCN je osnovao izvršni direktor Ripio Grupe, Sebastian Serrano. On je tehnološki preduzetnik iz Argentine. 2013. godine pokrenuo je digitalnu platformu Ripio, nudeći fiat-to-cripto posredovanje i čitav paket fintech rešenja za potrošače.

RCN rođen 2017. godine sa namerom da premosti jaz između kreditne ponude i potražnje preko granica, stvarajući novi ekosistem decentralizovanih rešenja za pozajmljivanje i zaduživanje za više zainteresovanih strana. Kreditno tržište omogućava zajmodavcima širom sveta da postignu atraktivne mogućnosti zajma, dok zajmoprimci širom sveta mogu uživati u zahtevanju sredstava pod svojim uslovima objavljivanjem kripto-kolaterala. RCN takođe omogućava fleksibilan pristup globalnoj ponudi kredita za različite subjekte, osim zajmoprimaca u maloprodaji.

Šta RCN čini jedinstvenim?

Jedinstveni predlog RCN-a leži u ova tri faktora: – Finansijska efikasnost: zajmovi između ravnopravnih klijenata nemaju raširenost između pozajmljivanja i potraživanja za pozajmice. Sada zajmodavci mogu zaraditi više dok zajmoprimci plaćaju manje. – Prilagodljivost: Peer to Peer zajmovi omogućavaju da zajmoprimci mogu sami odabrati svoj APR. Budući da je ta koja odlučuje kako će platiti da se zadužuju. – Stabilnost: Važniji APR-ovi za međusobne kredite se ne razlikuju tokom svog mandata. Sada mogu znati koliko će platiti od prvog dana do poslednjeg.

Kako kupiti Ripio Credit Network (RCN)?

Ripio Credit Network (RCN) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Ripio Credit Network Vesti