Revain REV

Rank #60 Websajt Dokumetacija GIT

Revain Cena (REV) -13.19%

$0.00004458

Šta je Revain (REV)? Revain je mrežna platforma za preglede tokena zasnovanih na Ethereum blockchain-u, dizajnirana da omogući programerima da dobiju konstruktivne povratne informacije o svojim projektima. Protokol takođe podstiče autore da daju visokokvalitetne kritike. Revain je bila prva platforma koja je kombinovala karakteristike tradicionalnih veb lokacija za pregled i blockchain tehnologiju. Krajnji cilj Revaina […]

REV/USD Cena Uživo

Revain Kurs

(REV) Kurs
24 Sata-13.19%
7 Dana-17.40%
30 Dana-21.38%
60 Dana-28.14%
90 Dana-28.06%

Šta je Revain (REV)?

Revain je mrežna platforma za preglede tokena zasnovanih na Ethereum blockchain-u, dizajnirana da omogući programerima da dobiju konstruktivne povratne informacije o svojim projektima. Protokol takođe podstiče autore da daju visokokvalitetne kritike.

Revain je bila prva platforma koja je kombinovala karakteristike tradicionalnih veb lokacija za pregled i blockchain tehnologiju. Krajnji cilj Revaina je da stvori legitimnu i istinsku strukturu povratnih informacija za sve globalne proizvode i usluge koji koriste nove tehnologije, kao što su mašinsko učenje i blockchain.

Revain primenjuje alate za veštačku inteligenciju i sistem ručnog pregleda kako bi osigurao visok kvalitet pregleda. Osnovne karakteristike protokola uključuju:

Legitimne recenzije: Revain na svojoj veb stranici koristi samo originalni sadržaj različitih stručnjaka.

Stabilan sistem: protokol radi na dva različita tokena, REV i RVN, omogućavajući nesmetano funkcionisanje sistema. RVN token pomaže u olakšavanju interakcije između korisnika na platformi.

Nepromenljive informacije: Sistem ne dozvoljava i redovnim korisnicima i samom Revainu da uređuju informacije drugih korisnika.

Ko su osnivači Revaina?

Revain je 2018. godine osnovala grupa tehnoloških stručnjaka iz Moskve u Rusiji.

Platformu je osnovao Rinat Arslanov, koji je ujedno i njen trenutni direktor. Arslanov je rizični kapitalista i preduzetnik sa više od deset godina iskustva u industriji blokova.

Među ostalim značajnim članovima tima su finansijski direktor Grigor Aproian, generalni direktor Aleksei Belashenko; generalni direktor Andrev Timokhin, vlasnik proizvoda Dmitrij Bogačev, dizajner Vlad Bocharov, digitalna menadžerka Ksenia Fendich i menadžerka računa Tatiana Muntianu.

Šta čini Revain jedinstvenim?

Od svog osnivanja 2018. godine, platforma tvrdi da je postigla najveći broj korisničkih recenzija u industriji. Revain-ov protokol sastoji se od sedam glavnih blokchain odeljenja: projekata, kazina, berzi, rudarskih bazena, novčanika, kartica i igara.

Ono što platformu razlikuje od ostalih projekata zasnovanih na blockchain-u je to što koristi dva tokena za povećanje svoje efikasnosti. Još jedna glavna komponenta Revaina je njegova integracija sa IBM Vatson Tone Analizer.

Revain takođe omogućava kompanijama da odrede specifične kriterijume za ocenu kvaliteta recenzija koje pružaju korisnici. Na primer, kompanija može zatražiti od svojih recenzenata da prilože dokaz, povećavajući verodostojnost recenzija. Recenzenti koji to ne učine rizikuju da protokol odbije njihove recenzije.

Kako kupiti Revain (REV)?

Revain (REV) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Revain Vesti