Reserve Rights RSR

Rank #101 Websajt Dokumetacija GIT

Reserve Rights Cena (RSR) -0.85%

$0.006601

Šta su Reserve Rights (RSR)? Reserve Rights je dual-token stabilcoin platforma koja je pokrenuta u maju 2019. godine nakon uspešne inicijalne ponude za razmenu (IEO) na platformi Huobi Prime. Dvostruko podešavanje tokena kompanije Reserve Rights uključuje stablecoin poznat kao Reserve stablecoin (RSV) – iza kojeg stoji korpa imovine kojom se upravljaju pametnim ugovorima. Drugi token […]

RSR/USD Cena Uživo

Reserve Rights Kurs

(RSR) Kurs
24 Sata-0.85%
7 Dana16.75%
30 Dana-19.02%
60 Dana117.53%
90 Dana195.76%

Šta su Reserve Rights (RSR)?

Reserve Rights je dual-token stabilcoin platforma koja je pokrenuta u maju 2019. godine nakon uspešne inicijalne ponude za razmenu (IEO) na platformi Huobi Prime.

Dvostruko podešavanje tokena kompanije Reserve Rights uključuje stablecoin poznat kao Reserve stablecoin (RSV) – iza kojeg stoji korpa imovine kojom se upravljaju pametnim ugovorima. Drugi token je token rezervnih prava (RSR), koji se koristi da održi RSV stabilnim na ciljnoj ceni od 1,00 dolara kroz sistem arbitražnih mogućnosti.

Za razliku od RSV, token rezervnih prava (RSR) je promenljiv i njegova glavna svrha je da pomogne u održavanju stabilnosti RSV. Takođe se može koristiti za glasanje o predlozima upravljanja – pomažući nosiocima da oblikuju budućnost ekosistema rezervatnih prava.

U kasnijim fazama projekta, Reserve Rights planira da podrži Reserve stablecoin sve raznovrsnijom korpom imovine i da ga na kraju odmakne od američkog dolara – umesto toga stvara alternativnu rezervnu imovinu gde RSV tokeni umesto toga predstavljaju delimično vlasništvo nad kolateralni bazen.

Ko su osnivači Reserve Rights?

Reserve Rights osnovali su Nevin Freeman i Matt Elder. Freeman je izvršni direktor Reserve Rights i sezonski preduzetnik. Svoj životni cilj opisuje kao „rešavanje problema koordinacije koji sprečavaju čovečanstvo da ostvari svoj potencijal“.

Matt Elder je, s druge strane, iskusni inženjer koji je ranije radio za Google i Kuikei, a sada radi na nadgledanju arhitekture primene protokola Reserve kao CTO projekta.

Od pokretanja 2019. godine, tim Reserve Rights je znatno porastao i sada uključuje više od dve desetine pojedinaca, što uključuje inženjere, programere i pravno osoblje i osoblje za usaglašenost – svi objedinjeni pod zajedničkom ambicijom da pozicioniraju Rezervat kao otvoreni, masivno skalabilni stabilcoin koji promoviše ekonomski prosperitet.

Šta čini Reserve Rights jedinstvenim?

Za razliku od ostalih stabilkointa, koji su obično podržani američkim dolarima (USD) koji se drže u rezervi na bankovnom računu koji kontroliše izdavalac stabilkoin-a ili pouzdani skrbnik, rezervni stabilkoinci podržani su korpom kripto valuta kojima se upravlja pametnim ugovorima.

Ova korpa se u početku sastoji od Ethereum stablecoin imovine, uključujući USD Coin (USDC), True USD (TUSD) i Pakos (PAKS), ali postoje planovi za kasniji prelazak na raznovrsniju korpu, koja bi na kraju mogla uključivati fiat valute, hartije od vrednosti, robu i složene vrste imovine, poput sintetike i derivata.

Utvrđeno glavno obeležje rezerve je token za rezervna prava, koji se kova i prodaje kada RSV stabilcoin izgubi vezu sa američkim dolarom. Sredstva generisana prodajom RSR tokena koriste se za popunjavanje RSV fonda kolaterala, dok će se, kada se RSV proceni na više od 1 USD, dodatni kolateral koristiti za kupovinu i spaljivanje RSR-a sa sekundarnog tržišta, što dovodi do smanjenja ponude.

Arbitraži mogu imati koristi od ovog mehanizma kada se RSV proceni na više od 1,00 USD kupnjom RSV-a od 1,00 USD iz pametnog ugovora Reserve pomoću RSR-a, a zatim prodajom po trenutnoj tržišnoj ceni da bi razlika nastala kao profit. Ova opcija je dostupna samo vlasnicima RSR-a i trenutno je jedan od glavnih pokretača držanja RSR tokena.

Kako kupiti Reserve Rights (RSR)?

Reserve Rights (RSR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Reserve Rights Vesti