Reef REEF

Rank #129 Websajt Dokumetacija GIT

Reef Cena (REEF) -0.65%

$0.001862

Šta je Reef (REEF)? Reef je DeFi platforma izgrađena na Polkadot-u koja ima za cilj pružanje unakrsne trgovine. Motor prinosa i pametni agregator likvidnosti su među ponudama projekta. Rad na projektu započeo je u drugoj polovini 2020. Oni koji stoje iza Reef-a tvrde da je proces trgovanja, pozajmljivanja i ulaganja kripto-datoteke trenutno fragmentiran – što […]

REEF/USD Cena Uživo

Reef Kurs

(REEF) Kurs
24 Sata-0.65%
7 Dana4.55%
30 Dana26.61%
60 Dana-19.62%
90 Dana13.11%

Šta je Reef (REEF)?

Reef je DeFi platforma izgrađena na Polkadot-u koja ima za cilj pružanje unakrsne trgovine. Motor prinosa i pametni agregator likvidnosti su među ponudama projekta.

Rad na projektu započeo je u drugoj polovini 2020. Oni koji stoje iza Reef-a tvrde da je proces trgovanja, pozajmljivanja i ulaganja kripto-datoteke trenutno fragmentiran – što stvara „bolno iskustvo za sve njegove učesnike“.

Reef agregira likvidnost i pruža automatizaciju. Takođe ima za cilj da otkloni nedostatke povezane sa postojećim trgovinskim platformama. Iako su centralizovane berze sklone narušavanju bezbednosti, decentralizovanim rivalima može nedostajati likvidnost i često ih je teško koristiti.

Ko su osnivači Reef?

GrReefeben je osnovao Denko Mancheski. Njegova motivacija je bila da ukloni tehničke prepreke ulasku za maloprodajne investitore koji žele da se uključe u DeFi – i ponudi jednostavan postupak donošenja odluka koji uzima u obzir apetit korisnika za rizikom.

Mancheski je želeo da pomogne kripto-pridošlicama da prevaziđu složenost povezanu sa korišćenjem knjiga narudžbi i omogući im da nauče kako različiti protokoli rade sa lakoćom.

Mancheski je rođen u Makedoniji, rekao je da je njegova strast prema fintechu dovela do toga da ga upoznaju sa blockchain tehnologijom. Opisao je formiranje kompetentnog tima kao najveći izazov povezan sa oživljavanjem Reef.

Na pitanje o ličnim svojstvima koja će mu pomoći da postane uspešan preduzetnik, dodao je: „Imam veoma zavisnu ličnost – jednostavno ne mogu da prestanem da radim nešto dok ne dođem do zamišljenog cilja koji sam sebi postavio.“

Mancheski je prethodno radio kao glavni tehnološki direktor za Adel, globalnu kripto zajednicu koja služi kao „tehnološki inkubator za blockchain inovacije“. Takođe je imenovan za tehničkog direktora kompanije Vievli, društvene video platforme bez reklama.

Šta čini Reef jedinstvenim?

Reef je usmeren na pridošlice, kao i na trenutne korisnike DeFi-a kojima je teško da prate najbolje investicione strategije. Kompanija takođe želi da se uhvati u koštac sa visokim naknadama za benzin koje se vide na bloku Ethereum, za koji neki tvrde da DeFi protokoli čine „neupotrebljivim“.

Kada su u pitanju jedinstveni atributi Reef-a, jedan je povezan sa načinom na koji se svaki DeFi protokol može integrisati u svoj operativni sistem. Korisnici mogu ući i izaći na svoje izabrane pozicije jednim klikom – i uklanja neke gnjavaže povezane sa upravljanjem tokenima bazena likvidnosti.

Zbog načina na koji je izgrađen na Polkadotu, Reef je u mogućnosti da podržava DeFi protokole na Avalanche, Moonbeam i Plasma, kao i na Ethereum-u i Binance Smart Chain-u. Kao rezultat toga, korisnici grebena imaju pristup većem broju platformi bez potrebe za višestrukim računima i bezbrojem korisničkih imena i lozinki koje je teško pratiti.

Kako kupiti Reef (REEF)?

Reef (REEF) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Reef Vesti