Rarible RARI

Rank #439 Websajt

Rarible Cena (RARI) 1.55%

$0.9183

Šta je Rarible (RARI)? Rarible je NFT tržište i platforma za emitiranje usmjereno na kreatore koji koristi RARI token za osnaživanje korisnika koji aktivno komuniciraju s protokolom. Korisnici na platformi Rarible mogu lako stvoriti nezamenljive tokene (NFT) za jedinstvene digitalne predmete poput umetničkih dela, predmeta igara i još mnogo toga. Platforma korisnicima nudi potpuno opremljeno […]

RARI/USD Cena Uživo

Rarible Kurs

(RARI) Kurs
24 Sata1.55%
7 Dana3.07%
30 Dana-0.01%
60 Dana-12.85%
90 Dana-23.84%

Šta je Rarible (RARI)?

Rarible je NFT tržište i platforma za emitiranje usmjereno na kreatore koji koristi RARI token za osnaživanje korisnika koji aktivno komuniciraju s protokolom.

Korisnici na platformi Rarible mogu lako stvoriti nezamenljive tokene (NFT) za jedinstvene digitalne predmete poput umetničkih dela, predmeta igara i još mnogo toga. Platforma korisnicima nudi potpuno opremljeno tržište koje se filtrira i sortira pomoću različitih kategorija kako bi se stvorilo neometano i lako korisničko iskustvo.

Svako može da kreira i postavlja NFT-ove na tržište Rarible-a. RARI token je osnovni stub platforme jer se koristi za nagrađivanje aktivnih korisnika i za učešće u upravljanju protokolom.

Ko su osnivači dragocenosti?

Tim Rariblea ima sedište u Moskvi, a početkom 2020. godine su ga osnovali Aleksej Falin i Aleksandar Salnikov.

Aleksej Falin je izvršni direktor kompanije Rarible, a takođe je i suosnivač kompanije Sticker.Place, kompanije za računarski softver koja je specijalizovana za nalepnice. Falin je završio Univerzitet u Južnoj Kaliforniji i Višu ekonomsku školu u Moskvi.

Aleksandar Salnikov je bio suosnivač Zenome-a i direktor ICO-a Humanik-a, projekta zasnovanog na blockchain-u koji pruža alate nebankarima. Salnikov je u prošlosti osnovao više od pet uspešnih kompanija i ima bogato iskustvo kao menadžer proizvoda. Sada radi kao šef proizvoda kompanije Rarible.

Prema službenoj stranici Rarible LinkedIn, ceo tim Rarible-a sastoji se od skoro desetak zaposlenih – od kojih su mnogi umetnici.

Šta Rarible čini jedinstvenim?

Rarible namerava da postane više od pukog tržišta digitalnih kolekcionarskih predmeta i umetnosti putem blockchain tehnologije. Platforma se koristi za stvaranje ili „kovanje“ NFT-ova sa izuzetno jednostavnim postupkom koji je čini dostupnom onima koji imaju malo ili nimalo iskustva sa NFT-ima.

To omogućava umetnicima i kreativcima da kreiraju i prodaju svoje digitalne proizvode bez ikakvih prepreka za ulazak, a da istovremeno uživaju sigurnost koju omogućava blockchain tehnologija.

Rarible platforma i protokol su autonomni ekosistem kojim upravljaju nosioci RARI-a, čiji je zadatak da glasaju o predlozima upravljanja. Vremenom Rarible namerava da pređe na potpuno decentralizovanu strukturu autonomne organizacije (DAO).

Čitav NFT ekosustav je još uvek prilično nov, ali Rarible već namerava da koristi deo prihoda za subvencionisanje prve kovnice novca (NFT kreiranje transakcije) za korisnike, pored ostalih poslovnih strategija koje podstiču rast platforme.

Rarible protokol je rešenje za ograničenja sa kojima se suočava tržište intelektualne svojine – kao što su osporavanje zahteva za licenciranjem i papirologijom. NFT-ovi umesto toga predstavljaju lako dostupnu alternativu dostupnu svima sa samo nekoliko klikova.

Kako kupiti Rarible (RARI)?

Rarible (RARI) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Rarible Vesti