Rapids RPD

Rank #220 Websajt Dokumetacija GIT

Rapids Cena (RPD) 0.00%

$0.00000000

ŠTA JE RAPIDS? Rapids Netvork (RPD) sebe opisuje kao zajednicu orijentisanu i decentralizovanu blokadu koja je fokusirana na integraciju vidžeta u redovne platforme društvenih medija kako bi olakšala slanje i primanje kripto valuta među prijateljima, porodicom, kolegama, B2C, B2B i B2B e-trgovinom. Koristi dvorazinsku, energetski efikasnu mrežu koja kombinuje Proof of Stake (PoS) 3.0 protokol […]

RPD/USD Cena Uživo

Rapids Kurs

(RPD) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

ŠTA JE RAPIDS?

Rapids Netvork (RPD) sebe opisuje kao zajednicu orijentisanu i decentralizovanu blokadu koja je fokusirana na integraciju vidžeta u redovne platforme društvenih medija kako bi olakšala slanje i primanje kripto valuta među prijateljima, porodicom, kolegama, B2C, B2B i B2B e-trgovinom. Koristi dvorazinsku, energetski efikasnu mrežu koja kombinuje Proof of Stake (PoS) 3.0 protokol za stvaranje novih blokova i sigurnost mreže i Masternode mrežu za poboljšanje stabilnosti, pružanje funkcionalnosti i zasnovano na upravljanju.

Izvršni tim Rapids Netvorka nalazi se u SAD-u i Velikoj Britaniji. Rapids Netvork planira da podrži druge blokade u budućnosti kako bi ponudio društvenu interoperabilnost zajedno sa skalabilnošću postojećih javnih blokčeina.

Kako kupiti Rapids (RPD)?

Rapids (RPD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Rapids Vesti