Rally RLY

Rank #306 Websajt GIT

Rally Cena (RLY) 0.52%

$0.006317

šta je rally? Cilj Rally-a je da bude decentralizovana mreža za kreatore koji će unovčavati i prilagoditi se svojoj zajednici. Kao mreža u vlasništvu zajednice, zajednica je zadužena za donošenje odluka o tome kako će se mreža razvijati, a ne sam tim relija. Osnovni tim programera sve je izgradio sa namerom da se decentralizuje i […]

RLY/USD Cena Uživo

Rally Kurs

(RLY) Kurs
24 Sata0.52%
7 Dana4.37%
30 Dana-9.27%
60 Dana-1.94%
90 Dana-15.52%

šta je rally?

Cilj Rally-a je da bude decentralizovana mreža za kreatore koji će unovčavati i prilagoditi se svojoj zajednici. Kao mreža u vlasništvu zajednice, zajednica je zadužena za donošenje odluka o tome kako će se mreža razvijati, a ne sam tim relija.

Osnovni tim programera sve je izgradio sa namerom da se decentralizuje i postupno ukloni iz administracije i evolucije. Rally Governance je sistem upravljanja koji će zajednici vlasnika $ RLY omogućiti da usmeri sve velike promene na Ralli Netvork od 15. oktobra 2020.

Kako kupiti Rally (RLY)?

Rally (RLY) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Rally Vesti