Radicle RAD

Rank #523 Websajt GIT

Radicle Cena (RAD) 0.00%

$0.00000000

Šta je Radicle (RAD)? Radicle je decentralizovana mreža za saradnju kodova. Misija projekta je razviti elastičnu infrastrukturu za zajednice otvorenog koda koja je sigurna, suverena i isključivo izgrađena na otvorenim protokolima, a ne na platformama. Radicle-ovi protokoli omogućavaju programerima da sarađuju na kodu bez oslanjanja na pouzdane posrednike. Njegova mreža ravnopravnih računara dopunjena je sistemom […]

RAD/USD Cena Uživo

Radicle Kurs

(RAD) Kurs
24 Sata0.00%
7 Dana0.00%
30 Dana0.00%
60 Dana0.00%
90 Dana0.00%

Šta je Radicle (RAD)?

Radicle je decentralizovana mreža za saradnju kodova. Misija projekta je razviti elastičnu infrastrukturu za zajednice otvorenog koda koja je sigurna, suverena i isključivo izgrađena na otvorenim protokolima, a ne na platformama. Radicle-ovi protokoli omogućavaju programerima da sarađuju na kodu bez oslanjanja na pouzdane posrednike.

Njegova mreža ravnopravnih računara dopunjena je sistemom pametnih ugovora Ethereum koji omogućava globalna imena, decentralizovane organizacije i protokole koji pomažu održavaocima da održe svoj rad otvorenog koda. Sa Ethereum-om, Radicle koristi snagu Ethereuma i DeFi-a kako bi programerima omogućio da zaista poseduju svoju infrastrukturu za saradnju.

Od pokretanja beta verzije prošlog decembra, Radicle je video preko 1.000 projekata objavljenih na mreži i izazvalo značajno interesovanje širom ekosistema Veb3.

To je upravljački token, RAD, čini Radicle prvom otvorenom, zajednicom i samoodrživom mrežom za softversku saradnju. Šifrom mreže i riznicom imovine javno se upravlja u potpunosti na otvorenom, omogućavajući bilo kom programeru da doprinese i utiče na pravac projekta, čineći Radicle eksperimentom u kolektivnom upravljanju.

Kako kupiti Radicle (RAD)?

Radicle (RAD) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Radicle Vesti