QuickSwap QUICK

Rank #303 Websajt Dokumetacija GIT

QuickSwap Cena (QUICK) -1.18%

$41.24

šta je QuickSwap? QuickSwap je vilica začetnika Automated Market Makers-a u sada brzo rastućem DeFi sektoru industrije kripto valuta, Uniswap. Oboje su, naravno, magični. Samo što smo se odlučili za magiju jednoroga, mi smo se odlučili za magiju zmajeva. To je mnogo brža vrsta magije, koja je trenutno dostupna samo u dalekoj zemlji, koju lokalni […]

QUICK/USD Cena Uživo

QuickSwap Kurs

(QUICK) Kurs
24 Sata-1.18%
7 Dana-2.32%
30 Dana0.24%
60 Dana-19.74%
90 Dana-25.29%

šta je QuickSwap?

QuickSwap je vilica začetnika Automated Market Makers-a u sada brzo rastućem DeFi sektoru industrije kripto valuta, Uniswap. Oboje su, naravno, magični. Samo što smo se odlučili za magiju jednoroga, mi smo se odlučili za magiju zmajeva. To je mnogo brža vrsta magije, koja je trenutno dostupna samo u dalekoj zemlji, koju lokalni stanovnici poznaju kao Sloj 2.

Iako je veoma daleko, za dolazak je potrebno samo nekoliko klikova mišem, putem magičnog portala MATIC, potpomognutog izmišljenom Lisicom sa maskom. Mnogi putnici imaju pitanja po prvom dolasku. Ovde pružamo besplatna uputstva za pridošlice koji će vas voditi na putu.

Kako kupiti QuickSwap (QUICK)?

QuickSwap (QUICK) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

QuickSwap Vesti