Proton XPR

Rank #547 Websajt Dokumetacija GIT

Proton Cena (XPR) -1.52%

$0.00064815

Šta je Proton? Pokrenut u San Francisku, Proton (XPR) je novi javni blokchein i platforma pametnih ugovora dizajnirana kako za potrošačke aplikacije, tako i za peer-peer plaćanja. Proton ima za cilj da obezbedi siguran, verifikovani račun identiteta koji je integrisan sa slojem finansijskih poravnanja koji omogućava korisnicima da taj identitet direktno povežu sa fiat računima, […]

XPR/USD Cena Uživo

Proton Kurs

(XPR) Kurs
24 Sata-1.52%
7 Dana6.01%
30 Dana-16.47%
60 Dana-30.36%
90 Dana-35.27%

Šta je Proton?

Pokrenut u San Francisku, Proton (XPR) je novi javni blokchein i platforma pametnih ugovora dizajnirana kako za potrošačke aplikacije, tako i za peer-peer plaćanja. Proton ima za cilj da obezbedi siguran, verifikovani račun identiteta koji je integrisan sa slojem finansijskih poravnanja koji omogućava korisnicima da taj identitet direktno povežu sa fiat računima, povuku sredstva i kupe kripto i besprekorno ga koriste u aplikacijama, sve bez slanja bilo kog privatne, osetljive informacije korisnika. Proton uklanja koncept deljenja privatnih ključeva direktno sa trgovcima stvarajući sloj bez dozvola koji postoji na vrhu tradicionalnih mreža i kartica.

Korisnik drži poverljivi privatni ključ dok dozvoljava institucijama koje žele da autentifikuju korisnika da provere kod pouzdanih institucija putem javnih ključeva. Verifikacija od pouzdane institucije potvrdiće identitet korisnika bez otkrivanja povezanog privatnog ključa korisnika.

Kako kupiti Proton (XPR)?

Proton (XPR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Proton Vesti