Power Ledger POWR

Rank #305 Websajt Dokumetacija

Power Ledger Cena (POWR) 0.02%

$0.1954

Šta je Power Ledger (POWR)? Power Ledger (POWR) je platforma zasnovana na blockchain-u objavljena u maju 2016. godine sa ciljem da poremeti globalnu energetsku industriju omogućavanjem lokalnih područja da prodaju i distribuiraju solarnu energiju svojim susedima bez pomoći posrednika. To je tehnološka kompanija koja koristi blockchain za olakšavanje trgovine energijom i zaštitom životne sredine. Sjedište […]

POWR/USD Cena Uživo

Power Ledger Kurs

(POWR) Kurs
24 Sata0.02%
7 Dana6.39%
30 Dana-22.13%
60 Dana-36.37%
90 Dana-38.09%

Šta je Power Ledger (POWR)?

Power Ledger (POWR) je platforma zasnovana na blockchain-u objavljena u maju 2016. godine sa ciljem da poremeti globalnu energetsku industriju omogućavanjem lokalnih područja da prodaju i distribuiraju solarnu energiju svojim susedima bez pomoći posrednika. To je tehnološka kompanija koja koristi blockchain za olakšavanje trgovine energijom i zaštitom životne sredine.

Sjedište je u Australiji i podstiče pouzdanu i pristupačnu električnu energiju. Power Ledgerr radi na mreži Ethereum kao peer-to-peer platforma za razmenu energije.

U 2015. godini 30 zemalja je postiglo mrežni paritet, što znači da je cena energije proizvedene od sunca bila jednaka ili manja od cene lokalne električne energije na malo. Power Ledger kombinuje solarnu energiju i blockchain kako bi ponudio energetska rešenja koja su jeftinija i održivija od tradicionalnih energetskih alternativa.

Power Ledger radi na dva blockchain sloja i koristi dva novčića, Power Ledger (POWR) token i Sparkz, koji nude različite funkcije. Sama platforma koristi javni Ethereum blockchain i privatni konzorcijum blockchain poznat kao Ecochain.

POVR token omogućava hostovima aplikacija i učesnicima da koriste samu platformu. Kada domaćin nema pravu količinu POWR-a, ne može pristupiti platformi. POVR se trguje putem Ethereum Smart Bond berze.

Ko su osnivači Power Ledgera?

Power Ledger (POWR) suosnivači su dr. Jemma Green, Dave Martin, John Bulich i Jenni Conroi.

Dr Jemma Green je izvršni predsednik Power Ledger-a, takođe je član odbora kompanije Vater Corporation i član savetodavnog odbora kompanije Carbon Tracker.

Dave Martin je izvršni direktor kompanije Power Ledger. Takođe je član odbora u kompaniji Sustainable Energi Nov i direktor kompanije Evolution Road.

John Bulich je tehnički direktor kompanije Power Ledger. Pre te uloge bio je suosnivač i direktor kompanije Ledger Assets i direktor kompanije VA Properti Investments.

Jenni Conroi je sekretar kompanije u kompaniji Power Ledger. Takođe je generalni direktor kompanije Future Effect. Pre ovih uloga, bila je menadžer veleprodajnih propisa i usklađenosti u korporaciji za proizvodnju i prodaju električne energije Sinergi.

Šta čini Power Ledger jedinstvenim?

Power Ledger ima šest proizvoda: Power Port, uGrid, kGrid, C6, C6 + i Asset Germinator. Svi ovi proizvodi pružaju različita energetska rešenja kroz upotrebu blok-lanca. Korisnici mogu da kupuju i prodaju energiju na postojećoj električnoj mreži. To rade putem peer-to-peer transakcija.

Kako kupiti Power Ledger (POWR)?

Power Ledger (POWR) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Power Ledger Vesti