Polkastarter POLS

Rank #189 Websajt Dokumetacija

Polkastarter Cena (POLS) 3.26%

$0.8453

Šta je Polkastarter (POLS)? Polkastarter je blokchain platforma dizajnirana da obezbedi lansirnu ploču koja se lako koristi za višestruke lance bazena i aukcije. Najčešće ga koriste projekti u ranoj fazi blockchain-a koji žele istovremeno da prikupe kapital i lako distribuiraju svoje tokene. Putem Polkastartera, blockchain projekti mogu lako stvoriti sopstvene svap bazene među lancima, koji […]

POLS/USD Cena Uživo

Polkastarter Kurs

(POLS) Kurs
24 Sata3.26%
7 Dana-0.54%
30 Dana-18.51%
60 Dana-4.07%
90 Dana22.69%

Šta je Polkastarter (POLS)?

Polkastarter je blokchain platforma dizajnirana da obezbedi lansirnu ploču koja se lako koristi za višestruke lance bazena i aukcije. Najčešće ga koriste projekti u ranoj fazi blockchain-a koji žele istovremeno da prikupe kapital i lako distribuiraju svoje tokene.

Putem Polkastartera, blockchain projekti mogu lako stvoriti sopstvene svap bazene među lancima, koji im omogućavaju da sigurno prikupljaju sredstva, dok korisnici mogu ulagati bez rizika, jer se zamene automatski izvršavaju pametnim ugovorima.

POLS je izvorni uslužni žeton platforme Polkastarter i igra brojne uloge u svom ekosistemu, koristi se za rudarstvo likvidnosti, upravljanje, plaćanje naknada za transakcije i sticanje uslova za učešće u bazenima samo za vlasnike POLS-a.

Platforma je prvi put puštena u rad u decembru 2020. godine i brzo je prerasla u jednu od najčešće korišćenih platformi za početne DEKS ponude (IDO). Od februara 2021. godine, Polkastarter radi na Ethereum blockchain-u, ali će na kraju migrirati na Polkadot mainnet.

Ko su osnivači Polkastartera?

Polkastarter ima izvršni tim sa preko tri decenije kombinovanog iskustva u tehnološkim firmama. Suosnivači su je Daniel Stockhaus i Tiago Martins, koji trenutno imaju ulogu izvršnog direktora i tehničkog direktora u Polkastarter-u.

Daniel Stockhaus je serijski preduzetnik zaslužan za suosnivanje izuzetno uspešne firme za e-trgovinu poznatu kao LiGo, kao i agencije za digitalni rast Oliphant Ltd. Pre toga, radio je kao dizajner digitalnih medija za Fitch, a diplomirao je na diplomirani inženjer komunikologije i studija medija.

S druge strane, Tiago Martins je bivši profesor računarskih nauka i iskusni programer sa stručnošću u obrazovanju na mreži i razvoju proizvoda. Takođe je suosnivač Codeplace-a, mrežne platforme koja podučava osnove veb razvoja.

Pored izvršnih članova, tim Polkastartera takođe uključuje nekoliko iskusnih savetnika i drugo nejavno osoblje.

Šta Polkastarter čini jedinstvenim?

Glavna ponuda Polkastartera je njegov pametni ugovor sa fiksnom zamenom, koji omogućava projektima da lako pokrenu bazene likvidnosti koji izvršavaju naloge po fiksnoj ceni – umesto da koriste AMM model koji je Unisvap populario.

Platforma je dizajnirana za rukovanje nizom vrsta aukcija, uključujući zapečaćene licitacije i aukcije na nizozemskom, kao i zamene sa fiksnim i dinamičkim odnosom. To ga čini pogodnim za projekte kriptovaluta koji žele da prikupe sredstva, kao i za niz drugih slučajeva upotrebe, uključujući privatne trgovine, OTC ponude i sniženu prodaju.

Pored ovoga, druge ključne karakteristike platforme uključuju uvrštavanje bez dozvole, mogućnosti protiv prevara, potpunu integraciju KIC i rudarstvo likvidnosti.

Treba napomenuti da mnoge od ovih funkcija trenutno nisu dostupne, ali bi trebalo da budu lansirane kasnije – verovatno nakon prelaska Polkastartera na mrežu Polkadot, koja je trenutno predviđena za prvi kvartal 2021. godine.

Kako kupiti Polkastarter (POLS)?

Polkastarter (POLS) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Polkastarter Vesti