Polkadex PDEX

Rank #522 Websajt Dokumetacija GIT

Polkadex Cena (PDEX) -2.48%

$0.6763

Šta je Polkadx (PDEx)? Polkadex Book of Order je ne-starateljska peer-to-peer platforma za trgovanje koja objedinjuje prednosti i centralizovane i decentralizovane razmene u jednom proizvodu. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnološkoj arhitekturi korisnici dobijaju najbolje od oba sveta trgujući na Polkadex-u. Polkadex je vrhunska decentralizovana razmena koja prevazilazi takva pitanja tradicionalnih DEKS-ova kao što su otvaranje, arbitraža, klizanje […]

PDEX/USD Cena Uživo

Polkadex Kurs

(PDEX) Kurs
24 Sata-2.48%
7 Dana6.62%
30 Dana-17.59%
60 Dana-32.19%
90 Dana-38.07%

Šta je Polkadx (PDEx)?

Polkadex Book of Order je ne-starateljska peer-to-peer platforma za trgovanje koja objedinjuje prednosti i centralizovane i decentralizovane razmene u jednom proizvodu. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnološkoj arhitekturi korisnici dobijaju najbolje od oba sveta trgujući na Polkadex-u.

Polkadex je vrhunska decentralizovana razmena koja prevazilazi takva pitanja tradicionalnih DEKS-ova kao što su otvaranje, arbitraža, klizanje cena i visoke naknade za transakcije.

Kako kupiti Polkadex (PDEX)?

Polkadex (PDEX) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

Polkadex Vesti