pNetwork PNT

Rank #545 Websajt Dokumetacija GIT

pNetwork Cena (PNT) 6.57%

$0.1204

Šta je pNetwork? pNetwork je rešenje koje omogućava unakrsne interakcije između dApps-a na više mreža. Pruža način za premeštanje sredstava iz jednog blok lanca u drugi, na primer, Bitcoin na Ethereum-u, ali i mnogi drugi. To se radi putem pTokens – 1: 1 vezanih prikaza osnovne imovine na drugom blok lancu. Štaviše, ne samo da […]

PNT/USD Cena Uživo

pNetwork Kurs

(PNT) Kurs
24 Sata6.57%
7 Dana17.67%
30 Dana26.84%
60 Dana5.93%
90 Dana8.43%

Šta je pNetwork?

pNetwork je rešenje koje omogućava unakrsne interakcije između dApps-a na više mreža.

Pruža način za premeštanje sredstava iz jednog blok lanca u drugi, na primer, Bitcoin na Ethereum-u, ali i mnogi drugi. To se radi putem pTokens – 1: 1 vezanih prikaza osnovne imovine na drugom blok lancu.

Štaviše, ne samo da se imovina može premeštati niz mreža, već i NFT-ovi i transferi među mrežama i interakcije pametnih ugovora.

pNetwork je progresivno decentralizovana platforma i njome se upravlja preko DAO-a, gde korisnici mogu da ulože PNT i dobiju proporcionalna glasačka prava. Oni koji su aktivni u DAO-u dobijaju priliku da oblikuju sudbinu projekta i takođe mogu zaraditi do 42% godišnje.

Kao deo ekosistema pNetwork, eidooCARD je jedna od naših uzbudljivih karakteristika. Ovo je kripto kartica integrisana u L2 koja nije starateljska i dolazi iz kombinacije pTokens k Eidoo – brze transakcije i niske naknade.

Kako kupiti pNetwork (PNT)?

pNetwork (PNT) možete da kupite na menjačnicama kriptovaluta sa kreditnom karticom iz Srbije. Registracijom preko sajta Kriptomanija ostavrite +10% bonusa na prvu trgovinu.

pNetwork Vesti